Rock-‘n-roll glam: deze luxe-paardenstaart van Caro Daur wil je nu proberen

Ben je het beu om je haar altijd in een knotje te draaien of sluik langs je gelaat te laten bengelen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want Caro Daur laat zien hoe het anders kan. Deze luxueuze paardenstaart willen wij asap proberen voor de herfst!

Rock-‘n-roll glam: de luxueuze paardenstaart

Voor al wie zich de komende weken aan een paardenstaart wil wagen, is er een regel: size does matter en hoe hoger op je hoofd hoe beter. Liever nog dan een gewone ponytail, ga je trouwens voor de luxe-versie: een kunstig ingebonden versie van de bubble braid – die ook vorig seizoen al een momentje kende – is onze persoonlijke favoriet van het moment.

Goed nieuws wie niet heel erg bedreven is in de haarkunst: dit type bubble braid is onwijs makkelijk om zelf te maken. Kam je haren eerst vrij strak naar achteren en bind het samen met een elastiekje. In een klassieke bubble braid neem je het haar nu om de twee á drie centimeter samen, om er opnieuw een elastiekje omheen te binden.

In meer upscale en anno 2023-versie ga je echter niet voor elastiekjes, maar wel voor een luxueus lint dat je tussen de lokken van je staart invlecht zodat er twisted knot-effect ontstaat. Mode-influencer Caro Daur laat zien hoe het moet.

Combineer je luxueuze paardenstaart liefst met een rock-‘n-roll glam-outfit. De sleutelingrediënten daar: een korte zwarte lingeriejurk met kanten randje – of eentje in een dikkere tweed-stof met strass, een groteske donkere bloemenprint of dark romance-embellishments. Stoere veterbottines of combat laarsjes maken het af.

De luxe-paardenstaart: 3 x rock-‘n-roll ingebonden

1. Nonchalant ingesnoerd

Dit najaar hoeft het niet zo secuur te zijn: een slordig en nonchalant ingebonden paardenstaart mag ook. Kies voor een basic haarlint, dat wel wat lengte heeft en wikkel het veelvuldig rond je lange sluike ponytail. Kies bij deze versie wel voor een staart laag in je hals.

2. Luxe-couture

Ook de wetlook beleeft deze herfst weer een momentje: van Zendaya tot Gigi Hadid en Olivia Palermo – allemaal gingen ze al overstag voor de gewaagde coupe met hoog couture-gehalte. Nog chiquer dan strak naar achter gedragen slick hair, of een wetlook met een eighties kuif? Een halfhoog gedragen paardenstaart. Tip: gebruik een haarlok om rond het begin van je staart te wikkelen voor wat extra luxe.

luxe-paardenstaart

3. Sportief ingevlochten

Je sportieve look wat extra edge meegeven, kan door je paardenstaart in te vlechten. Knoop je haren opnieuw redelijk strak en hoog samen op je hoofd. Bind het vervolgens niet in – en draai het ook niet in een twisted bubble braid, maar opteer voor een eenvoudige vlecht in de plaats.

sportief ingevlochten paardenstaart

Bind het ingevlochten haar onderaan weer samen met een elastiekje. Tip: een klassieke rechte frou staat goed bij deze look. Een leren biker jasje, een laqué leren tasje in rood en een oldskool trainingsbroek ook.

Meer beauty:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content