Olivia Palermo is een kanjer qua kledingkeuzes, maar als het op haar kapsel aankomt, is ze gewoonlijk wat minder avontuurlijk. Toch moésten we – toen we hoorden dat ze zichzelf een nieuwe coupe aanschafte voor de zomer – even checken hoe die er precies uitzag en het mag gezegd: Olivia zet een trend.

Ben je still in love met Olivia’s beach-proof krullen? Hier ontdek je hoe je haar iconische wavy kapsel eenvoudig zelf creëert.

De schaar erin

Of ja, eigenlijk was het al een trend die er mijlenver zat aan te komen, maar Olivia ging – na Katie Holmes, Bella Hadid en Selena Gomez – intussen over tot actie. Ze zei haar middellange asblonde lokken vaarwel…

… en koos voor een lichte en kortere haardos tot op de schouders. Voor de kleuring klopte ze aan bij Abby Haliti van Julien Farel salon in New York. Die koos duidelijk voor de hippe smudging-techniek die we tegenwoordig bij heel wat celebs spotten.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De schaar lag in de hand van Andre J. Davis, hairstylist bij Julien Farel salon en boezemvriend van de society ster. Resultaat? Een golvend en pittig kapsel dat nog steeds stijlvol genoeg is voor een fashionicoon.

Zullen wij dan ook maar eens langsgaan bij de kapper voor een pre-zomer make-over? Zij staat er alleszins beeldig mee – maar het is dan ook Olivia…

Meer kapseltips