Jennifer Aniston beging een grote zonde en heeft nu spijt

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Achja, iedereen begaat weleens een jeugdzonde. Nét iets te diep in het glas kijken, ’s nachts door je raam klauteren om naar een dorpsfuif te gaan of keihard liegen over de slechte punten van je toets. Allemaal heel onschuldig maar wat Friends-actrice Jennifer Aniston deed in haar jonge jaren, daar mag je écht geen voorbeeld aan nemen...

Benieuwd waarom Jennifer Aniston er op haar leeftijd nog zo strak uitziet? Hier ontdek je haar geheim.

“Zie het als een waarschuwing”

Jennifer Aniston biechtte in een interview met de Australische lifestyle website Now To Love op dat ze spijt heeft van een grote beauty-fout die ze tijdens haar jeugd maakte. “Toen ik jong was, wilde ik altijd maar bruin zijn. Ik was verslaafd aan de zon en smeerde mij zelden in met SPF.” Maar nu baalt de 48-jarige actrice van haar zonde: “Ik heb écht spijt dat ik zoveel in de zon heb gelegen zonder mij met een beschermende factor in te smeren. Ik smeerde mezelf in met baby-olie. Wat dacht ik in vredesnaam? Zie dit als een waarschuwing: smeer jezelf gewoon in!” aldus Aniston.

Nu is Jen verantwoordelijker dan ooit en zorgt ze extra goed voor haar huid. Daar heeft haar functie als ambassadrice van het duurzame cosmeticamerk Aveda vast iets mee te maken. Ze ziet in dat ouder worden onvermijdelijk is – al had een goede zonnecrème het proces vast vertraagd – en absoluut niet negatief hoeft te zijn. “Ik wil de negatieve beeldvorming rondom ouder worden veranderen, het gebeurt ons namelijk toch allemaal. Je moet je lichaam en huid gewoon goed verzorgen met de juiste crèmes en gezonde voeding.”

Haar beautygeheim

Haar ultieme tip om haar huid gehydrateerd te houden? “Smeer je lichaam meteen nadat je uit de douche stapt, dus voor het afdrogen, in met een bodylotion. Hierdoor blijft de vochtbalans van je huid mooi op peil.” Verder probeert de actrice overmatig gebruik van smartphones te bannen en weigert ze tijd te besteden aan social media. “Deze hele industrie is zo stressvol. Het leven is al druk druk en nu moeten we ook nog eens naar allerlei schermen kijken. Ik vind het enorm belangrijk om af en toe helemaal alleen te zijn. Thuis, met beide benen op de grond.” Wat je van Jennie leren kan!

Tips voor op het strand

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content