Kapseltrend: pink hair don’t care

Roze haar is a thing, zowel op als naast de catwalk. Chef-mode Els Keymeulen zag het levende bewijs onlangs nog op de fashionweeks in Parijs en Milaan. Maar bij welk soort haar past deze kleur het best en hoe pak je deze trend aan? Wij leren jullie hier how to live the pink life.

1. Bekijk het door een roze bril

Roze haar: niet iedereen is fan. Toch is dit een haartrend die je steeds meer tegenkomt en vooral dan bij blondines. Het lichte haar van blonde vrouwen pakt goed met de roze verf, maar ook bij donkerder haar is de trend niet uitgesloten. 

2. Zet je op die roze wolk

Zowel bij korte als bij lange kapsels kan een roze tint heel mooi staan. Heb je van jezelf eerder messy hair, experimenteer dan met de natuurlijke wijze waarop je haar valt en gebruik hierin de roze tint voordelig. Een andere fancy methode is een subtiele ombre-overgang naar roze haaruiteindes. 

3. Geen roze(n) zonder doornen?

Natuurlijk zal je even moeten wennen aan deze nieuwe kleur en zal je niet onopgemerkt door de straten flaneren. Maar hé, dat hoeft toch niet slecht te zijn? Voor zij die liefst nog niet direct hun hele coupe roze kleuren, is de Hair Chalk van L'Oréal Professionel een tijdelijke optie. Zeer handig ook wanneer je een twijfelmadam bent.

Meer over de actuele trends? Lees dan zeker ons artikel over hoe je sneakers moet dragen of bekijk onze video over de trendy pencil skirt met split. Op de Pinterest van Feeling vind je, naast roze haren, ook andere pretty kapselinspiratie!

Lees ook:

Co-ord: een gecoördineerde look

Mesh: mode met gaten

Partner Content

Gesponsorde content