Kate Middleton wordt geassocieerd met lange volumineuze beachwaves en naar verluidt zou ze die creëren met dit product dat ook jij online kan kopen. Toch viel het enkele fans op dat ze de laatste dagen met een opvallend kortgewiekter kapsel de deur uitging, en dat blijkt nu te kloppen. Tijdens haar laatste kappersbezoek schonk ze een stukje koninklijk haar in alle geheim aan het goede doel.

Een nobel gebaar

Eind november werd Katie – die op deze datum van haar derde kindje bevalt – nog gespot met een lage paardenstaart toen ze de Aston Villa Football Club bezocht in Birmingham en begin december was ze nog in het bezit van een volle bos krullen tijdens de Children’s Global Media Summit in Manchester…

Maar tijdens een Bandy Hockey Event in Stockholm deze week en een recent bezoek aan The Maurice Wohl Clinical Neuroscience Institute in Londen, leken haar waves en staartje plots een stukje korter dan voordien. Die snit blijkt nu een wel heel nobele reden te hebben.

Geef om haar

Tijdens het laatste bezoek van de koninklijke kapper Joey Wheeler aan het Kensington Palace had Kate Middleton immers een bijzonder verzoek. Ze stond erop dat haar geknipte lokken werden geschonken aan het kinderkankerfonds. Onder een schuilnaam zouden haar haren terecht zijn gekomen bij het Little Princess Trust, een liefdadigheidsorganisatie die pruiken maakt voor kindjes die hun haar door de ziekte hebben verloren.

Helen Creese is woordvoerder van Little Princess Trust en zei ‘bijzonder opgetogen’ te zijn toen ze het nieuws vernam: “We hebben de beste supporters van de hele wereld en het is geweldig om te weten dat prinses Kate tot één van hen behoort!”

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer over Kate Middleton