Intussen is het al zo’n 20 jaar geleden dat Katie Holmes onze levens binnendartelde als Joey Potter in Dawson’s Creek. Zou je niet zeggen, toch? Zeker niet als je op haar glowy skin afgaat. Gelukkig kennen wij haar beautygeheim

Binnenkant boven alles

Katie Holmes hoeft liever geen make-up in haar dagelijkse leven en is van het principe ‘schoonheid komt van binnenuit’. Ze maakt van zelfzorg een prioriteit – hello water en groenten! – maar zit ook wel aan de potjes; in InStyle magazine onthulde ze haar favoriete skincarelabel, dat je sinds kort ook via debijenkorf.be shopt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De eer gaat naar Dr. Barbara Sturm, volgens Katie Holmes maakt ze de beste verzorging aller tijden. De actrice houdt van het hyaluronzuurserum op dagen dat haar huid een hydratatieboost kan gebruiken. Daarnaast vindt ze ook de verhelderende producten top en zweert ze bij een zonnecrème en lipgloss van zodra ze de deur uitwandelt. Ook de facials en behandelingen van Dr. Sturm zouden pure magie zijn!

Brightening Lotion – dag- & nacht gezichtslotion

Dr. Barbara Sturm
€ 145 – Shop het hier

Hyaluronic Serum

Dr. Barbara Sturm
€ 260 – Shop het hier

Face Cream – dag- & nachtcrème

Dr. Barbara Sturm
€ 150 – Shop het hier

Sun Drops – SPF50

Dr. Barbara Sturm
€ 125 – Shop het hier

Lipbalsem

Dr. Barbara Sturm
€ 45 – Shop het hier

Echt goedkoop zijn die smeersels niet maar we zijn er toch van overtuigd dat Katie – net als bij deze gebreide cardigan – een heuse nieuwe trend heeft ingezet. Ons winkelmandje Sturmt alvast over…

Dit smeren celebs

Openingsbeeld: Getty Images.