Home Beauty Koop kerstcadeautjes én steun het goede doel

Koop kerstcadeautjes én steun het goede doel

Koop kerstcadeautjes én steun het goede doel

Je bent op zoek naar kerstcadeautjes? Waarom zou je dan ook het goede doel niet steunen? Het Belgische Cïme steunt met zijn kerstverpakking het Little Doctors-project. 

 

Belgisch, natuurlijk én goed voor je medemens

 

Als je deze maand natuurlijke skincare koopt op de webshop van Cîme of in één van de verkooppunten, krijg je er niet alleen een gratis (ecologisch verantwoorde) kerstverpakking bovenop, je steunt met je aankoop ook het Little Doctors-programma van liefdadigheidsorganisatie Nepal Trust.

 

 

Schoolkinderen uit de regio Humla in Nepal krijgen via dat programma een basisopleiding rond hygiëne, gezondheid en voeding en geven die kennis op hun beurt door aan familie en vrienden. Die kennis moet de kindersterftegraad in de regio naar beneden helpen halen (die ligt nu op meer dan 30%) en de gemiddelde leeftijd helpen verhogen (die is nu 58 jaar). 

 

Cîme schenkt een deel van de opbrengst aan het project. JIj hoeft enkel nog te bepalen welk product je koopt. De helpt-tegen-bijna-alles-zalf Himalaya 29°N – 81°E om in je eigen handtas te steken om kloofjes, insectenbeten en zonnebrand te kalmeren, de voedende handcrème De main en main voor je man die graag in de tuin werkt of toch maar de Body and Soul-bodylotion voor je moeder?

 

(FB)