Lollipop lippen: 6 zoete lipstick kleurtjes om vingers bij af te likken

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Hét accessoire dat je look op smaak brengt? Een zoet gestifte glimlach op een nude huid. Wij zochten en vonden de perfecte lipsticks voor de zomer. Buon appetito!

6 x fingerlicking lipsticks

lipstick zomer
© Wout Hendrickx

1. Rouge Hermès – 33 Orange Boîte (€ 62, voor een refill betaal je € 38 via hermes.com)

Het in 1837 opgerichte modehuis stelt anno 2020 haar zestiende metier voor: beauty. 24 lipsticks bijten de spits af, ze lanceren meteen ook 3 beperkte edities.

2. ModernMatte Powder Lipstick – 529 Cocktail Hour (Shiseido, € 31 via iciparisxl.be)

Ook Shiseido voegt 7 nieuwe kleurtjes toe, een knipoog naar het sensuele nachtleven in Tokio. De hoekige stick zorgt voor een nog preciezere applicatie.

3. Rouge G Sheer Shine – 588 (Guerlain, € 34 voor de lipkleur, € 23 voor een geslepen etui en € 36 voor een kristallen etui via iciparisxl.be)

Creatief directeur Olivier Echaudemaison maakte van lippenstift een modeaccessoire, met eyecatching hoesjes die je over je kleurtje schuift. Kies uit 7 nieuwe glanstinten en 8 luxueuze etuis.

4. Rouge Coco Flash – 66 Pulse (Chanel, € 37 via iciparisxl.be)

In 2019 lanceerde Chanel een nieuweling: Rouge Coco Flash. De 27 knaltinten waren meteen een succes, daarom komen er nu maar liefst 12 nieuwe bij.

5. Shout Loud Pro Pigment Lipstick – Red Haute (NYX, € 9,30 via di.be)

Wil je een gehydrateerde statement lip, dan zit je goed met deze. De 24 tinten geven aan elke lip dezelfde kleurboost, wat je huidtint ook is.

6. Matte lipstick – Madge Red, beperkte editie (Gucci, € 40 via debijenkorf.be)

Na het succes van Gucci’s matte lipsticks lanceert creatief directeur Alessandro Michele nu 6 extra tinten, geïnspireerd op lentebloesems.

Meer over je lippen

Openingsbeeld: IMaxTree

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content