Luxe zonnepakket van Germaine de Capuccini

Trakteer je huid op een luxueuze zomer met de professionele verzorgingsproducten van Germaine de Capuccini. In je pakket vind je vier luxeproducten uit de Golden Caresse-lijn die jou beschermen tegen de zon én je helpen je bruine kleurtje nog wat langer te behouden!

Laat je huid stralen deze zomer met het luxe zonnepakket van Germaine de Capuccini!

  •     SUN SPRAY UNIVERSAL ANTI-AGE PROTECTION SPF 20

Deze innovatieve anti-age bescherming voor lichaam en gelaat past zich aan elk huidtype aan en is perfect voor dagelijks gebruik. Ook wanneer de zon niet schijnt is het immers belangrijk je te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Deze lichte crème is bovendien ook ideaal om onder je make-up te dragen, zo ben jij altijd en overal beschermd!

  •     SUN SPRAY UNIVERSAL ANTI-AGE PROTECTION SPF 30

Net als bovenstaande crème is deze protector geschikt voor elk huidtype. Deze innovatieve crème heeft echter een hogere beschermingsfactor en is daardoor ideaal voor een dagje aan het strand. Deze verzorging werd speciaal ontwikkeld voor ieder huidtype en biedt dé oplossing voor opkomende lijntjes.

  •     ICY PLEASURE AFTER-SUN BODY MET DYNAMISCHE HYDRO-PROTECTIE (200 ml)

Deze lotion zorgt ervoor dat je huid opnieuw gehydrateerd is nadat die werd blootgesteld aan de zon. Ook al ben je niet verbrand of denk je dat jouw huid redelijk wat zon kan verdragen, het is altijd belangrijk de vochtbalans van je huid opnieuw te herstellen. Niks zo heerlijk trouwens als op het einde van een stralende dag een frisse douche nemen en je achteraf met deze verkoelende lotion insmeren.

  •     LIP PROTECTOR SPF 12

Je lippen zijn vaak de eersten die lijden onder guur weer. Maar wist je dat ook de zon een aardige portie schade kan toebrengen? Bescherm je lippen daarom dagelijks tegen UV stralen met deze stick. Want ook je lippen verdienen van tijd tot tijd wat extra aandacht!

WAT HOUDT DEZE AANBIEDING IN?

Je betaalt via Feeling-Shedeals € 69 i.p.v. € 153,86 voor het luxe zonnepakket Germaine de Capuccini, aan huis geleverd.

Partner Content

Gesponsorde content