Maak je benen in no-time summerproof

Het mooie weer staat eindelijk voor de deur. Tijd dus om je benen bloot te stellen aan de zon! Wij geven jou alvast 6 tips zodat je benen helemaal klaargestoomd zijn om de eerste zonnestralen te trotseren.

1. Maak tijd voor gladde benen

Scheren, waxen, epileren... het maakt niet hoe, maar je benen moeten weer helemaal glad! Neem er iets langer de tijd voor dan normaal zodat je er helemaal zeker van bent dat er geen haartje meer te bespeuren is.

2. Scrubben
 tegen dode huidcellen

Weg met al die dode huidcellen! Neem de tijd om je benen grondig te scrubben. Je bodymilk zal haar effect beter bereiken waardoor je benen heerlijk zacht aanvoelen. Voor dames met een droge huid is de Baume d’Amour scrub een echte aanrader.

3. Bodymilk voor een goede hydratatie

Niets is vervelender dan een droge huid. Daarom is het belangrijk dat je jezelf steeds goed insmeert met een hydraterende bodymilk. Als je hele droge benen hebt, kan je ze het best insmeren met een body butter zoals die van Eau Aimable.

4. Body mist
 voor een lekkere geur

Om de geur van je bodylotion of body butter extra lang te behouden, kan je je lichaam insprayen met een body mist. Dit is bovendien heerlijk verfrissend tijdens zwoele zomerdagen!

5. Bruine benen in no-time

Zijn je benen toch nog maar wat witjes onder je jurk? Maak dan shameless gebruik van een goede zelfbruiner. Kies voor de Curasano spray tan express die goed is voor zowel lichaam als gezicht. Wat wil je nu nog meer?

6. Printjes om te camoufleren

Wil je je benen smaller doen lijken? Draag dan een losse, zomerse broek met een kleine print. De print zorgt ervoor dat je heupen gecamoufleerd worden wat een vermagerend effect heeft. Opgelet! Kies geen te grote print en ga voor een los model om het effect te versterken. Laat die zomer nu maar komen!

Wil je graag weten hoe je een spray tan juist aanbrengt? Bekijk dan zeker Tiany's tip, want ook onze goudbruine diva gebruikt af en toe zelfbruiner!

Lees ook:

Dit gebeurt er met je lichaam wanneer je je benen kruist

Zo creëer jij een stralende make-up look voor de eerste lentezon

De beste work-out om gewicht te verliezen

Partner Content

Gesponsorde content