Als je op zoek bent naar inspiratie voor lang en beachy haar is L.A. niet langer de plek waar je dit kan vinden. De stad is nu officieel het walhalla van de bob-brigade. De trend startte zich in de hipste kapsalons van Hollywood en waaide over op de ‘A-list’ celebs. Bella Hadid, Selena Gomez, Kerry Washington en Kim Kardashian zijn maar een handjevol celebs die de look omarmden en het lijkt erop dat Mila Kunis deze week ook op de boot sprong.

Hier ontdek je welke celeb – bekend om haar iconische beachwaves – onlangs ook de schaar in haar lokken liet zetten.

Gekortwiekt

De Bad Moms actrice liet haar chique bob zien op een foto met Hongaarse fans. De ‘botte bob’ is cool, klassiek en je hebt er niet veel werk mee – handig voor een succesvolle actrice met een booming carrière en twee piepjonge kindjes.

New pic of #MilaKunis #AshtonKutcher with fans in Hungary

A post shared by Ashton and Mila fanpage (@kuniskutcher) on

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Sinds we Mila Kunis kennen, heeft ze haar haren nooit kort gewiekt of in een andere kleur geverfd. Het is dus een grote verandering voor haar en we vragen ons af of het misschien voor een rolletje is. Ze staat er in elk geval beeldig mee.

Het leuke aan de trend is dat het minder styling vraagt en bij zowat elk haartype werkt. Zullen we dan ook maar voor een kort coupeje gaan deze zomer?

Kapsel-inspiratie