Home Beauty “Mon Paris Eau de Toilette” van Yves Saint Laurent: onze favoriete lentegeur

“Mon Paris Eau de Toilette” van Yves Saint Laurent: onze favoriete lentegeur

"Mon Paris Eau de Toilette" van Yves Saint Laurent: onze favoriete lentegeur

Advertisement

Ici Paris XL & Feeling

Yves Saint Laurent komt dit seizoen met een nieuwe versie van zijn ‘Mon Paris’ parfum. Word zalig verliefd op de Eau de Toilette-variant en geniet van de duizelingwekkend romantische geur. Deze lente met stip op onze nummer één.

 

Een wervelwind aan romantiek

Met deze nieuwe Eau de Toilette ervaar je een wervelwind aan dolle verliefdheid. Gebeten door een verhelderende reukervaring, bedwelmt deze geur met een enorme sensualiteit en romantiek. De Mon Paris Eau de Toilette zet de gedachte van het Eau de Parfum verder: een vurige romance in het hartje van de stad van de liefde, Parijs.

Een reis in 3 stappen

Wat de geuren betreft, kan je de Eau de Toilette opdelen in 3 facetten. Eerst en vooral overvalt je een fruitige start met frambozen, zure zwarte bes en bergamot. Een heldere geur die je meteen vastklampt, net zoals het begin van een nieuwe liefdesrelatie. Daarna toont deze Mon Paris zijn bloemige kant met jasmijn, pioenrozen en het romantische oranjebloesem in een bijrol en het dominante florale doornappel in de hoofdrol. Uiteindelijk bereikt het parfum een chypre-achtige noot met een mix aan sensualiteit van de patchouli, de helderheid van witte muskus en de warmte van cashmere. Een unieke samenhang je omhult met liefde.

 

Het flacon lijkt op die van de Mon Paris Eau de Parfum, maar de vloeistof is eerder oranje-koraalachtig. Deze keer is de legandarische strik iets zachte en sensueler met transparant satijn en bolletjes wat meteen een lichtere en intieme connotatie van vrouwelijkheid met zich meebrengt. Wij vielen in zwijm.

Deze favoriete lentegeur van de redactie is sinds midden april beschikbaar bij ICI Paris XL.

Meer over parfum