Home Beauty Nagels lakken tegen borstkanker
Nagels lakken tegen borstkanker

Oktober is borstkankermaand en dat laat ook O.P.I. niet koud. Het nagellakmerk komt met het limited edtion-pakketje Pink of Hearts én roept alle Belgische vrouwen op hun nail art te delen op Twitter.

O.P.I. koos voor zijn duopakketje het lichtroze Pink-ing of You en het glitterlakje More than a Glimmer dat speciaal voor de gelegenheid werd gecreëerd. In het pakket vind je ook nagelstickers met diamantjes en de bekende roze lintjes die symbool staan voor de betrokkenheid bij de ziekte. 

Het nagellakmerk doet bovendien een oproep om met het setje leuke nail art te ontwerpen. "We willen vrouwen aanmoedigen om een eigen Pink of Hearts-manicure te creëren met de nagellakken en nagelstickers om zo zichtbaar steun te betuigen aan alle mensen wiens leven geraakt werd door borstkanker," aldus Christel Vande Velde, CEO van OPI België-Luxemburg. "We zouden het fijn vinden als iedereen zijn creatie met ons en de wereld deelt via de hashtag #OPIBeluxgoespink." Doen! 

Info: de Pink of Hearts-duoset (€ 27,90) is verkrijgbaar bij een selectie van Planet Parfum-winkels, de lijst vind je hier

ps: Zin in een ander kleurtje nagellak? O.P.I.  doneert per verkochte nagellak of verzorgingsproduct in oktober ook € 1 aan de vzw De Vrienden van het Bordet Instituut die het Instituut Jules Bordet financieel steunt. Dat instituut is gespecialiseerd in onderzoek naar en bestrijding van kanker en richtte meer dan 25 jaar geleden de eerste Borstkliniek in ons land op. 

(FB)