Op 21 maart viert RainPharma het begin van de lente met hun jaarlijkse spring shopping day. Eén dag waarop je 21% korting krijgt op al je favoriete producten. Bezoekje brengen? Geen probleem! Verspreid over België vind je meer dan 120 verkooppunten. Er is er dus zeker een in jouw buurt.

Scoor 21% korting

Met z’n no-nonsense premium producten zorgt RainPharma voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Het Belgische merk gaat 100% voor eerlijke producten die voor iedereen toegankelijk zijn en vindt het belangrijk om haar klanten in de watten te leggen. Daarom kan je op 21 maart tussen 9u en 21u 21% korting scoren in één van de 120 deelnemende winkelpunten in jouw buurt. Geen idee waar je de producten van RainPharma kan kopen? Surf dan even naar stores.rainpharma.com.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De spelregels

Maak een bestellijstje en stuur het voor dinsdag 17 maart door naar een RainPharma winkel in de buurt. Op 21 maart staat dan een linnenmand met jouw favoriete producten klaar. Is er nog plaats over? Dan mag je de mand aanvullen tot de rand, met een maximum van 21 producten. Op alles wat in de linnenmand past krijg je bovendien 21% korting. Ready to shop till you drop?

Meer info over de producten van RainPharma vind je hier.

Lees meer over huidverzorging en beauty: