Advertorial

Ontdek hier welke geur het best bij jouw karakter past

Advertisement
Als het op geuren aankomt, zijn er 5 soorten vrouwen: hout types, oosterse types, gourmand types, bloemige types en frisse types. Ons parfumpaspoort gaat na welk flesje nu het best bij je past aan de hand van jouw persoonlijkheid. Bekijk het als een vroeg kerstcadeau van onze kant ;-). Here we go!

1. Hout type

Je hebt een sterke persoonlijkheid en houdt van natuurlijke karaktergeuren die niet noodzakelijk gemakkelijk liggen in de neus. Genderetiketten spelen voor jou geen rol, zolang de geur maar past bij je stemming. Houtgeuren typeren zich als veelzijdig en karaktervol en ruiken vaak naar grassig vetiver, crèmig sandelhout, droog cederhout of warme patchoeli.

2. Oosters type

Overdaad schaadt volgens jou NOOIT. Je bent dol op de zoete warmte van vanille en exotische specerijen, barokke interieurs en het luxegevoel van een kasjmieren sjaal. Parfum is je wapen om te verleiden, om mannen het hoofd op hol te brengen nadat je allang bent vertrokken.

Black Opium Pure Illusion van YSL

Dé ultieme must-have voor oosterse types? Deze Black Opium Pure Illusion van Yves Saint Laurent, die nu in een feestelijk en exclusief flesje komt. De zwarte glitters in zigzagmotief maken van het flacon een collectorsitem terwijl de geur onveranderd blijft. Verwacht je aan een opzwepende energie van zoete zwarte koffie in combinatie met romige witte muskus. Het witte bloemige akkoord van de oranjebloesem zorgt voor een sprankelende touch en de sensuele basis van cederhout en patchouli geeft de compositie extra warmte en passie.

Black Opium Limited Edition Pure Illusion Eau de Parfum van Yves Saint Laurent - 50 ml € 97. Exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.
Black Opium Limited Edition Pure Illusion Eau de Parfum van Yves Saint Laurent – 50 ml € 97. Exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

3. Gourmand type

Je smelt voor zoet, maar oosterse geuren vind je meestal te zwaar. Je hebt een speels, flirterig karakter, houdt van uitgaan met vriendinnen en kunt ijsjes en andere zoetigheden absoluut niet weerstaan. Als je het flesje ook nog eens minstens zo belangrijk vindt als de geur, ben jij een écht gourmand type.

La Vie est Belle l’Eclat van Lancôme

La Vie est Belle L’Eclat is met haar oranjebloesem als ster-ingrediënt een floriëntale geur die perfect bij gourmand types past.

La Vie est Belle L'Eclat Eau de Parfum van Lancôme - 50 ml € 77,50. Exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.
La Vie est Belle L’Eclat Eau de Parfum van Lancôme – 50 ml € 77,50. Exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

4. Bloemen type

Je houdt van romantiek en geniet evenveel van een gezinsuitstapje als van een chique tête-à-tête. In de zomer maak je jouw huis graag gezellig met bloemen uit de tuin, tijdens de winter staan er steevast kaarsen op tafel én brandt het haardvuur. Jouw favoriete parfum is dus net zo lief en toegankelijk als jijzelf.

Si Nacré Edition van Giorgio Armani

Zeg ‘Si’ tegen de fruitige chypre van Giorgio Armani als je een bloemen type bent.

Si Nacré Eau de Parfum van Armani - 50 ml € 77,50. Exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.
Si Nacré Eau de Parfum van Armani – 50 ml € 77,50. Exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

5. Frisse type

Parfum is voor jou een extraatje, geen dagelijkse must. Je ruikt graag fris, discreet en natuurlijk, absoluut niets dat anderen kan storen. Natuurlijke geuren kunnen je zéker bekoren, denk: de aroma’s van uitwaaien aan zee in de winter, een fikse boswandeling tijdens herfst, een fietstocht in de lente of een picknick tijdens de zomer. Je koopt jouw parfum het liefst in een grote fles die je kan delen met je lief of vriendin.

Nog op zoek naar een leuk beautypakje om jezelf of je beste vriendin/mama/zus/oma/meter... cadeau te doen? Via deze handige ‘Gift Finder’ vind je precies wat je zoekt om iemand gelukkig te maken. Merry Everything & a Happy Always!♡

Enkele parfumtips

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier