P(l)ump up the volume!

Het weekend is weer aangebroken. Tijd dus om een stapje in de wereld te zetten. Neem je vriendinnen bij de arm en laat het vrouwelijk sex appeal de bovenhand nemen. Dat doe je echter niet meer met een goedgevulde push-up bra. Het extra volume hoort tegenwoordig thuis in je lippen. En nee, daar is geen chirurgie voor nodig.

Ben je niet van nature gezegend met een volle glimlach à la Angelina Jolie? Geen getreur. Dankzij Dior kan je voortaan door het leven met erg kissable lips. En daar heb je geen plastisch chirurg voor nodig!

De Dior Lip Plumper is een lipgloss met maximizer effect. In geen tijd lijken je lippen voller, meer afgerond en vooral heel erg juicy. Maar zoals het gezegde gaat: wie mooi wil zijn, moet lijden. De plumper geeft enkele minuten na het aanbrengen een licht tintelend gevoel. Helemaal niet pijnlijk, maar toch even wennen.

Voor wie het allemaal nog een tikkeltje meer mag, hebben we nog enkele extra tips:
1) Gebruik twee tinten lipstick en breng de lichtste tint aan in het midden van je lip. Naar de buitenkant toe kies je voor een iets donkerdere tint en je lippen lijken meteen optisch voller.
2) Ook je lipgloss breng je best enkel in het midden van je lippen aan. Dat creëert de dezelfde illusie van vollere lippen.
3) Wie voor rood gaat, kleurt de lippen best eerst in met een lipliner. Dat zorgt voor een intensere kleur en daarbij meteen voor een knaller van een glimlach.

(E.G.)

Partner Content

Gesponsorde content