Advertorial

Probeer het Serum en de Rijke Crème Anti-Aging Global Premier Cru van Caudalie

Advertorial

Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens. Wat als u in 2023 uw huid centraal stelt door een volledige schoonheidsroutine tegen veroudering te volgen die aan al de behoeften van uw huid voldoet? Dankzij een formule rijk aan bioceramiden en de geavanceerde en gepatenteerde TET8™ technologie van Caudalie, bestrijdt Premier Cru van Caudalie de 8 tekenen van veroudering (diepe rimpels, lijntjes, vlekken, stevigheid, een vale teint, een droge huid, een minder volumineuze en elastische huid) en herstelt het de huidbarrière. Ga het nieuwe jaar in met een stralende, perfect gehydrateerde en vitale huid door twee van de belangrijkste producten uit het anti-agingassortiment van Caudalie te testen: het Premier Cru Globale Anti-Aging Serum en de Premier Cru Globale Anti-Aging Rijke Crème! Wilt u dit serum met geconcentreerd hyaluronzuur en deze rijke crème proberen? Caudalie zoekt 20 vrijwilligers om dit verzorgende duo tegen de tekenen van veroudering ter waarde van € 197,20 uit te proberen.

Wilt u het Premier Cru Globale Anti-Aging Serum en de  Premier Cru Globale Anti-Aging Rijke Crème van Caudalie uitproberen?

Vul hieronder onze selectievragenlijst in en met een beetje geluk bent u een van de 20 testers die het Premier Cru Globale Anti-Aging Serum en de Premier Cru Globale Anti-Aging Rijke Crème van Caudalie thuisgestuurd krijgen.

Wat kunt u testen?

U krijgt de kans om het Premier Cru Serum en de Premier Cru Rijke Crème van Caudalie uit te proberen. Het doel is om deze producten deel te laten uitmaken van uw schoonheidsroutine door van 23 januari tot 5 februari ’s morgens en ’s avonds eerst dit serum en vervolgens deze crème aan te brengen om zo de vele voordelen van het Premier Cru gamma te ontdekken. Aan het einde van de testperiode vult u een vragenlijst in over uw bevindingen en ervaringen.

STAP 1: Het Premier Cru Serum

Dit lichte serum met niacinamiden, hyaluronzuur en tensorsuikers, dat 3,5 keer meer hyaluronzuur bevat dan de crème, zorgt voor onmiddellijke hydratatie en een liftend effect. Dit serum is geïnspireerd op Koreaanse huidverzorgingsroutines en vermindert ook de diepte en lengte van rimpels.
Prijs: 30 ml – € 98,60

STAP 2: De Premier Cru Rijke Crème

Een rijke, zachte crème die de huid diep hydrateert, de 8 tekenen van veroudering corrigeert en de huidbarrière herstelt. Dankzij de rijke textuur, verrijkt met lipideherstellende bio-ceramiden, geeft deze anti-aging crème een gevoel van comfort aan de droge en gevoelige huid.
Prijs: 50 ml – € 98,60 / Navulling: € 85,00

Meer informatie? Ga langs bij uw Apotheek, Caudalie Spa Boutique of klik hier

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier