Queen Elizabeth draagt al jarenlang deze (goedkope!) kleur nagellak

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Dat de 93-jarige Queen Lilibeth er nog steeds fris en opgetut uitziet, heeft ze te danken aan haar duizelingwekkende garderobe en beautycase. Ze hoeft elke dag maar te graaien tussen haar immense hoeden- en lipstickcollectie en heeft er voor elke gelegenheid eentje. Toch is er één ding waaraan de Britse koningin al sinds 1989 is verknocht: haar nagellak.

Wist je dat de Queen een erg bizarre eetgewoonte heeft? Ze speelt haar favoriete tussendoortje op deze gekke manier naar binnen.

Queen ballerina

Als de koningin van Groot-Brittannië tevreden is over een product, dan blijft ze er gewoonlijk jarenlang trouw aan. Zo is ze verliefd op één type handtas waarvan er maar liefst tweehonderd verschillende versies in haar kast bungelen én reist ze nergens heen zonder zeker te zijn dat haar favoriete dessert – de beroemde Chocolate Biscuit Cake – binnen handbereik is.

Dat is niet anders met haar nagellak. Queen Elizabeth verft namelijk al sinds 1989 steeds hetzelfde kleurtje op haar nagels. Dat adelijk lakje is de Ballet Slippers van Essie. Het bekende nagellakmerk zou rond 1989 een brief hebben ontvangen van de kapper van de koningin, waarin hij schreef dat Lilibeth nooit meer een ander kleurtje op haar nagels wilde dan deze subtiele, balletroze tint.

Je nagels lakken in dezelfde kleur als Her Majesty the Queen? Hier kan je de nagellak van Essie voor nog geen 10 euro strikken.

Meer beauty voor je nagels

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content