Shop nu: 50% korting op resortingang + cava bij Waer Waters

Heb jij nood aan een heerlijk relaxt dagje wellness om heerlijk te herbronnen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Dankzij SheDeals geniet je van een dagje spa in het Waer Waeters Resort in Groot-Bijgaarden met 50% korting.

Waer Waters in Groot-Bijgaarden is een resort met oneindig veel mogelijkheden. Het spa en saunaresort, met moderne faciliteiten, oogstrelende architectuur en onberispelijke netheid, staat helemaal in het teken van welzijn. En dankzij SheDeals krijg jij toegang tot alle faciliteiten van Waer Waters voor de helft van de prijs!

Zalige wellness

Qua wellnessaanbod is de keuze nagenoeg onbeperkt: binnen & buiten, warm & koud, met of zonder badkledij. Waer Waters omvat 2 duidelijk afgebakende zones, zodat jij je optimaal kan ontspannen op de manier die jij het prettigst vindt. Van een verkwikkende 10°C tot een hartverwarmende 36°C, in Waer Waters ontdek je een scala aan temperaturen in diverse gedaanten: stoombaden, sauna’s uit alle hoeken van de wereld, dompelbaden, zwemvijvers, belevingsdouches, een ijsfontein, hammams en zoveel meer...

Gezondheid en welzijn

Bovendien vind je er ook een Fitness en Beauty Spa waar je onder andere terecht kan voor een massage, body treatment of gelaatsverzorging. Honger gekregen? In het Waer Waters resort vind je ook verschillende mogelijkheden om een hapje te eten of iets te drinken.

Wees er snel bij, want het aanbod loopt op z'n einde! Koop je resortingang met cava hier.

Partner Content

Gesponsorde content