Sisley kopen = vrouwen in Congo steunen

Sisley en Planet Parfum slaan de handen in elkaar om Congolese vrouwen te steunen. Jij kan daarbij helpen én je krijgt er nog een cadeautje bovenop!

Sisley en Planet Parfum steunen Kisany

Koop je van eind februari tot eind april twee Sisleyproducten, waarvan er één een verzorging is, dan krijg je er een linnen toilettasje bovenop. Daarop staat in zijde een positieve boodschap geborduurd: Hope, Joy, Luck, Love of Give. 

Dat handwerk komt uit de ateliers van Kisany in de Congolese regio Goma, die te leiden heeft onder gewapende conflicten en waar in 2002 de Nyiragongovulkaan uitbarstte. De Belgische Nicole Esselen richtte het naaiatelier er tien jaar geleden op om vrouwen in moeilijkheden een job (en waardigheid) te geven.

 

Hun handwerk wordt online verkocht en is nu ook via Sisley verkrijgbaar. Het Franse skincaremerk bestelde drieduizend tasjes die de naaisters van Kisany zes maanden werk opleverden. 

Oh ja, de tasjes zijn ook nog eens gevuld met zeven luxueuze testers van de "Essentials" van Sisley waaronder het Masque Crème à la Rose Noire, Sisleÿa Fermeté Corps en de Lotion Tonique aux Fleurs.

De actie loopt van eind februari tot eind april bij Planet Parfum.

Partner Content

Gesponsorde content