Skincare producten die je huid een boost geven terwijl jij lekker ligt te slapen: het is de droom van elke beauty- en skincare liefhebber. De skincare branche heeft er recent zo’n nieuw ‘wondermiddeltje’ bijgekregen, zo lijkt het wel. In minder dan 24 uur tijd vlogen alle exemplaren van The Inkey List’s Tranexamic Acid Night Treatment wereldwijd de deur uit!

De aantrekkingskracht van het nachtserum? Je huid wordt in één nacht tijd intens gevoed, krijgt een prachtige glanzende gloed mee én je hoeft er nog eens bijna niets voor te betalen ook. Als dat niet als muziek in onze oren klinkt! En oh ja: het product is na een tijdelijke uitverkoop weer helemaal back in stock natuurlijk

Tranexamic acid: ‘glow’

Het geheim achter de sublieme werking van het serum? Dat zit ‘m waarschijnlijk in het tot nog toe vrij onbekende hoofdbestanddeel: ‘Tranexamic acid’, een synthetisch derivaat van een aminozuur. Verschillende insiders en beauty-kenners tippen het zuur dan ook als ‘the next big thing‘ in de skincare wereld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat er zo bijzonder is aan Tranexamic acid? Blijkbaar beschikt het type zuur over de vrij uitzonderlijke capaciteit om hyperpigmentatie van de huid tegen te gaan en bevat het tevens verschillende bestanddelen die je huid op een natuurlijke manier helpen kalmeren en er de balans helpen herstellen.

Açai bes en vitamine C

Bovenop het aantrekkelijke hoofdbestanddeel, voegde The Inkey List bovendien ook nog twee procent vitamine C aan zijn formule toe. Ook die toevoeging stimuleert de huid om een natuurlijke, gezonde ‘glow’ te ontwikkelen. Tot slot zorgt een antioxidant-rijke emulsie van açai bes ervoor dat de oppervlakte van huid egaal en zacht gemaakt wordt. Mensen die het serum testten, blijken dan ook stuk voor stuk onder de indruk van de voortreffelijke werking.

tranexamic acid serum skincare hype

€ 18 – Koop het hier

“Ik kocht dit flesje pas twee weken geleden. Het duurde niet lang of de positieve inwerking ervan werd duidelijk merkbaar”, zo klinkt het in de review van een tevreden gebruiker op de website van Cult Beauty, waar het product exclusief te koop is.

“De hyperpigmentatie van mijn huid is zichtbaar achteruit gegaan. Volledig weg is het niet, maar Tranexamic Acid is wel het eerste product ooit dat effectief een verschil maakt voor mijn huid. En dat voor zo’n lage prijs: zéker de moeite van het proberen waard.”

Meer lezen over skincare, serums en beauty routine: