Een jurk zo glamoureus als die van de sterren op de rode loper van de Golden Globes staat misschien niet meteen op je wishlist, maar er even stralend uitzien als als de hippe Hollywood-garde afgelopen zondag, misschien wel! Dat dat stiekeme verlangen niet eens zo onhaalbaar is, verklapt de make-up artist van Scarlett Johansson. Met deze erg betaalbare skincare-routine zorgt de actrice ervoor dat haar teint er altijd weer even onberispelijk bijligt!

Weer veel schoon volk op de rode loper van de afgelopen Golden Globes zondagavond. Eén van de absolute ‘blikvangers’ van de avond was Scarlett Johansson: in een majestueuze rode jurk met diepe uitsnijding aan de hals én een stralende teint stal de Amerikaanse actrice de show.

Minimalistische en betaalbare formule

Dat het geheim voor immer onberispelijk voorkomen, helemaal niet zo ingewikkeld of duur is, verklapte Frankie Boyd de vaste make-up artist van Scarlett. De producten die hij die avond gebruikte om het gezicht van de actrice van een mooie gloed, een paar appelrode wangetjes en een poppende blik te voorzien? Uitsluitend een paar simpele formules van ‘The Inky List’, een betaalbaar skincare-label dat gebruik maakt van een minimum aan pure ingrediënten voor een maximaal effect, zo blijkt.

skincare routine scarlett johansson

3 x de Golden Globes-skincare van Scarlett:

Welke producten uit het gamma van The Inkey List voor een Scarlett-impeccable look? De drie must-haves op een rij!

Hyper-hydratatie met acids

The Inkey List – Hyaluronic Acid Serum, (€8,49). Koop het hier

Om Scarletts huid diep te voeden en verzorgen, gebruikte Boyd een the Inkey List Hyaluronic Acid serum, dat voor zo’n 8,49 euro bij ons te verkrijgen is. De make-up artist is grote fan van dit serum omdat het naadloos wegsmelt op de huid. “Hyaluronic acid kan tot 1.000 keer z’n eigen gewicht aan water bevatten, waardoor het je huid erg diep en intens kan hydrateren. Goed voor een levendige en egale teint met een gezonde glow!”

All about the eyes

The Inkey List – Caffeine Eye Serum (€10,45). Koop het hier

Na een hydraterende all-rounder, ging Boyd voor een specifieke oogcrème: the Inkey List’s Caffeine Eye Cream, een erg lichte formule die de huid rond de ogen laat oplichten, die zwelling tegengaat en dankzij de cel-vernieuwende formule ook fijne lijntjes wegwerkt. Boyd raadt aan om dit betaalbare product – bij ons verkrijgbaar voor zo’n € 10,45 – koel te bewaren voor een optimaal effect.

Finishing touch: primer

The Inkey List – Hemp Oil Moisturizer, (€9,45). Koop hem hier

Om ervoor te zorgen dat de actrice haar onberispelijke make-up look een hele avond lang vast kon houden, werkte Boyd af met een primer: een The Inkey List’s Hemp Oil moisturiser (€9,45), een crème die bol staat van de omega vetzuren. Om de look van Scarlett niet te zwaar te maken, depte Boyd haar gelaat nog met een zakdoekje op net die delen van het gezicht waarvan hij vond dat de look net iets ‘matter’ en minder glanzend mocht.

Meer lezen over skincare of de Golden Globes: