Home Beauty Steek wat kleur in je feestkapsel!

Steek wat kleur in je feestkapsel!

Steek wat kleur in je feestkapsel!

Je wilt je feestkapsel nog wat extra punch geven? Ga dan voor een paar gekleurde (uitwasbare) lokken met Hair Chalk van L'Oréal Professionnel. Handig, snel en leuk. 

 

Roze streepjes in je haar 

Hair Chalk is een inkt op basis van water dat wordt gecombineerd met microvezelpolymeren. De inkt hecht zich vast aan de haarvezel, loopt niet uit en is waterresistent. De kleur blijft zo tot twee tot tien wasbeurten zitten zonder af te gaan. 

Je kan thuis zelf met de acht tinten aan de slag. Wij zijn fan van de subtiele tinten Coffee Break en Bronze Beach, durvers gaan voor Sweet Sixteen Pink. Je kan het bij enkele mèches houden, of je gaat er voluit voor. Wil je een ombré-effect, schakel dan misschien de hulp van een vriendin in die de achterkant van je hoofd onder handen kan nemen. 

Toch niet zeker dat je zo handig bent? Laat het dan aan de professionals over en trek naar het kapsalon. Met de Hair Chalk-service kan je kiezen uit acht looks: van enkele gekleurde strepen in een chique chignon of vlecht, over een gekleurde pony of paardenstaart tot beach waves met verschillende kleurtjes, het kan allemaal. 

€ 24 voor een flesje en acht applicators. Tussen € 5 en € 15 bij de kapper. 

(FB)