Advertorial

Time to Glow – of hoe een dagelijkse huidverzorgingsroutine écht het verschil maakt

Advertorial

Je huid is je grootste orgaan, een goéde huid maakt dat je er jonger, gezonder, frisser en verzorgder uitziet. Helaas bestaat er geen quick-fix die in een handomdraai al je problemen oplost: de enige weg richting een stralende huid is een routine aangepast aan jouw specifieke huideisen. Enter Paula’s Choice, het merk dat gebaseerd is op wetenschap en waarheden. De producten doen wat ze beloven, zijn veilig, niet-irriterend en bovendien heerlijk helder in gebruik.

Drie simpele stappen voor een verbluffend resultaat

Je hebt het vast al een keer eerder gehoord: reinigen, exfoliëren en hydrateren zijn de drie gouden pijlers van elke skincare routine. Een goede reiniger verwijdert zacht maar effectief make-up, talg en andere onzuiverheden van de huid. Reinigen is bovendien cruciaal: op een schone huid zullen de andere producten uit je routine beter inwerken én het wordt straks makkelijker make-up aan te brengen.

Tip:  de Omega+ Complex Reinigingsbalsem  heeft een fluweelzachte textuur en reinigt in alle luxe. Geschikt voor elk huidtype.

Stop met scrubben: exfolieer!

De korreltjes van een scrub zijn vaak te agressief en zorgen voor irritaties, een exfoliant gaat intensiever maar zachter te werk en moét dus voortaan in je huidverzorgingsroutine. Er zijn twee grote categorieën: de AHA-exfoliant verwijdert dode huidcellen bij droge huidjes, een BHA-exfoliant is geschikt voor een normale en vette huid. Beiden zorgen ervoor dat je doffe teint wordt opgehelderd, dat rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar zijn én dat onzuiverheden weggepoetst worden.

Tip:  de Liquid 2% BHA Exfoliant is intussen een wereldwijde bestseller, deze milde leave-on-exfoliant rekent af met puistjes en mee-eters en laat je huid weer stralen. Bouw het gebruik van dit product langzaam op, start met één keer per dag en verhoog –afhankelijk van hoe je huid reageert – naar twee keer per dag.

SPF = BFF

Na reinigen en exfoliëren is je huid brandschoon en klaar voor stap drie: hydratatie. Zowel overdag als ’s avonds is die laatste stap van levensbelang: overdag om je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf, ’s avonds omdat de huid ’s nachts extra herstelt, en dus alle voeding kan gebruiken.

Tip: We kunnen het niet genoeg benadrukken: zonneschade is dé grote boosdoener als het op huidveroudering aankomt, voor overdag is daarom een dagcrème mét SPF cruciaal. Wil je je gezonde huid graag lang zo houden? Smeer dan elke ochtend een breedspectrum SPF van minimaal factor 30. En hydrateer je huid ’s avonds met een nachtcrème.

Jouw routine

We begrijpen dat het een hele opdracht kan zijn de voor jou perfecte skincare routine in elkaar te puzzelen. Iedere huid is uniek, je verdient producten die écht iets voor je doen. Paula’s Choice helpt je op weg met de routine finder, een handige tool die je in drie klikken vertelt wat jouw persoonlijke stappenplan is.

Tip: Advies nodig? Het Paula’s Choice Skincare Expert Team kun je bellen of benaderen via direct message (DM) op Instagram voor persoonlijk, onderbouwd advies.

Mag het iets meer zijn?

Een goeie basisroutine is één ding, maar soms heeft je huid net dat tikje extra nodig om specifieke problemen doeltreffend aan te pakken. Om te achterhalen welke boosters, serums en maskers geschikt zijn voor jouw huid, kun je ook op onze routine finder terecht.

Altijd en overal op de hoogte?

Volg @paulaschoicenl  op Instagram en ontdek als eerste welke nieuwigheden er worden gelanceerd, wat er in je favoriete producten zit en hoe je de huid krijgt waar je altijd van droomde.

Wedstrijd

Win een volledige (!) routine en skincare-advies van een expert

Je leest het goed: we mogen tien gepersonaliseerde skincareroutines weggeven, ter waarde van minstens € 120. Elke set bestaat uit een gezichtsreiniger, een exfoliant, een dagcrème én een nachtcrème. Als kers op de taart krijg je persoonlijk advies van één van de Skincare Experts van Paula’s Choice, zo weet je zeker dat de routine die je ontvangt helemaal is afgestemd op de behoeftes van jouw huid. Winnen? Beantwoord onderstaande vraag en volg @paulaschoicenl op Instagram!