Treed in de D-toxcultuur met Sisley

Een teveel aan vermoeidheid en stress, zijn factoren die het natuurlijk ‘detox systeem’ van de huid kunnen overbelasten en zorgen voor een grauwe huid en getekende gelaatstrekken. De huid heeft behoefte aan een detox kuur, om haar verloren energie terug te vinden en dat kan met de Botanical D-tox van Sisley.

Botanical D-Tox van Sisley is een krachtige kuur van 1 maand die een zeer hoge concentratie aan plantenextracten met een sterke detox actie bevat, om efficiënt en doeltreffend de tekenen van vermoeidheid te bestrijden op 3 niveaus. De crème wordt ’s avonds op het gelaat, hals en decolleté aangebracht omdat de huid tijdens haar nachtrust in haar natuurlijke regeneratiefase is. Het aanbrengen van een nachtverzorging versterkt en begeleidt dit natuurlijk herstel.

Waarom een kuur? Omdat, wanneer stress en vermoeidheid zich door het dagelijks leven ophopen, de dagelijkse verzorgingen soms onvoldoende zijn. Dan is een kuur nodig, om snel en doeltreffend de vermoeidheidstekenen te bestrijden en de huid weer toe te laten volledig van de dagelijkse verzorgingen te genieten.

Reeds vanaf de eerste dagen is de huid mooier bij het ontwaken, als gezuiverd. Na de kuur van 4 weken is de teint fris, minder grauw en zijn de gelaatstrekken ontspannen en uitgerust.

Prijs: 161 euro. Alleen in maart en enkel bij Planet Parfums verkrijgbaar. Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige.

(LVH)

Partner Content

Gesponsorde content