Trend-alert! Voor deze haarkleur lopen alle modemeiden nu warm

Na warm blond en bronde duikt er dit seizoen alweer een nieuwe trending haarkleur op in het gamma. Tegenwoordig tillen trendgevoelige modemeiden hun Scandinavisch blonde lokken nog net dat niveautje hoger door een subtiel laagje roze overheen te gooien. Hoe je met die gewaagde tint toch stijlvol wegkomt? Drie looks op een rij!

Dot of pink: 3 x zo doen modemeiden het

1. Subtiel roze

De lichtbruine lokken van de Antwerpse modemeid Paulien Riemis ondergingen het afgelopen jaar een heuse transformatie: van bronde, ging ze naar warm- en vervolgens hoogblond. De afgelopen weken voegde de fashionista daar nog een subtiel zachtroze gloed aan toe: alleen zichtbaar voor wie goed kijkt. Wij zijn alvast fan!

2. Pixie pink

Naast een bob, lob, chin bangs en een mixie, mag ook een frisse korte coupe deze hersfst weer helemaal. Je ultrakort kopje extra trending maken: ga voor witblond en gooi er eventueel een roze ’tie-dye’ overheen. De truc hier: zorg zeker voor voldoende schakering in je Scandi-pink.

3. Fuchsia flair

Niet alleen hoogblond mixt goed met roze, ook bruine lokken kunnen een laag pink best verdragen. Omdat zachtroze voor donkere lokken niet echt een optie is, is fuchsia de way to go.

Meer haar- en kapseltrends:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content