Victoria Beckham onthult tip van €9 om je tan langer te behouden

Als Victoria Beckham een van haar beautygeheimen prijsgeeft, dan staan onze oren alvast gespitst: de vrouw ziet er niet voor niets altijd even strak in het pak en onberispelijk uit, toch? Bij wijze van laatste beauty-update, lichtte la Beckham een tipje van de sluier wat betreft haar immer fijn gebronzeerde tan.

Die zou de ex-Spice Girl namelijk te danken hebben aan één simpel trucje – waarvoor ze overigens niet eens diep in de portefeuille hoeft te tasten. Om haar bruine tintje zo lang mogelijk vast te houden, roept de fashionista namelijk steevast de hulp in van een tube Weleda Skin Food (€9,44)– een moisturizer die eerder ook al met lof geprezen werd door andere A-list celebs zoals Ashley Graham, Adele, Rihanna en Rosie Huntington-Whiteley.

Nazomer-crème

In een recente story op het Instagram-account van Beckham is te zien hoe Posh een vleugje van het Weleda-goedje aanbrengt op handen en armen, terwijl ze uitlegt hoe de crème zowat een vast onderdeel van haar beauty-routine is gaan uitmaken, “Especially at this time of year when I’m trying to prolong the tan I got over summer“, zo klinkt het.

“Omdat je huid door de zon al eens extra droog kan worden, is deze moisturizer in die periode echt geweldig. Het houdt je huid goed gehydrateerd en vochtig. Het is echt een dikke en rijke crème en ik hou er specifiek van hoe goed die aanvoelt overheen je hele lichaam.”

Het is overigens niet de eerste keer dat Victoria de natuurlijke Weleda-moisturizer aanbeveelt: in 2017 verklapte ze de wonderbaarlijke eigenschappen van de crème al eens aan The Gloss: “Hét geheim voor mijn stralende huid, is Weleda Skin Food. Wat ik er zo leuk aan vind, is dat het écht niet duur is, en dat je het zowat overal kan vinden.”

Weleda Skin Food – € 9.44

Kokosolie

De textuur van het goedje omschreef ze in dat interview ook al eens als ‘thick and buttery‘ en onthulde er bovendien ook hoe ze het product precies gebruikte: telkens Victoria er een rondje zon op heeft zitten, smeert ze haar hele lichaam blijkbaar in met een mengeling van de moisturizer in kwestie, samen met een vleugje kokosolie. Die nauwgezette Weleda Skin Food-routine wordt door Beckham overduidelijk dus al jaren aan een stuk doorgedreven toegepast, wat de effectieve werking van het product meteen een pak geloofwaardiger maakt.

Ook de verrijking van een moisturizer met kokosolie, is trouwens een trucje waarvan Beckham al meermaals melding maakte: zo postte ze bijvoorbeeld eind augustus ook al een filmpje op haar Instagram waarin te zien is hoe ze kokosolie toevoegt aan haar – iets duurdere (ahum, €145) – The Body Cream van Augustinus Bader.

Maar bij deze: of je er nu dus véél of weinig geld tegenaan wil gooien, de bekende Beckham glow, is dan toch voor iedereen binnen handbereik. Smeren maar!

Openingsbeeld: Getty Images.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content