Home Beauty Vrouwenparfums voor Valentijn
Vrouwenparfums voor Valentijn

Wat is er beter dan een sensueel parfum om je geliefde mee te verleiden? Ontdek hier enkele zwoele geuren voor de Valentijnperiode

Eau de Lacoste, het nieuwe parfum van Lacoste, is een geur die naar verluidt ‘het sensuele gevoel van wit katoen op de huid’ evenaart. Het is een parfum op basis van noten van witte ananas, mandarijn en bergamot, gevolgd door witte bloemen en een crème achtige touch van sandelhout en vanille.

Eau de Lacoste, vanaf 42 euro.

 

Parfumliefhebbers die het graag mysterieus en spannend houden, zijn misschien wel te vinden voor de Gucci Guilty Black Pour Femme. Het parfum wordt gekenmerkt door een sensuele bloemengeur, met noten van sappig rood fruit, perzik, seringen en patchoeli.

Gucci Guilty Black Pour Femme, vanaf 58 euro.

 

Met het parfum Dolce & Gabbana Pour Femme wil het Italiaanse ontwerpersduo de essentie van de Dolce&Gabbana vrouw weergeven: ‘gepassioneerd, sensueel, maar ook een moeder’. Het is een parfum op basis van krachtige bloemennoten, waarbij een zachte geur van jasmijn overgaat in het zoete citruskarakter van oranjebloesem.

Dolce & Gabbana Pour Femme, vanaf 79 euro.

 

Kenzo Amour is een nieuwe bloemachtige fruitgeur van Kenzo, samengesteld uit ingrediënten zoals pompelmoes, rode bessen, kersenbloesem en witte muskus. Ook de flacon werd gehuld in een romantisch tintje.

Kenzo Amour, 58.50 euro.

 

In Hypnotic Poison Eau Secrète van Dior vind je een explosie van hesperidetoetsen afkomstig van mandarijn uit Sicilië, sinaasappel en bergamot uit Calabrië. Het parfum wordt gekenmerkt door een sensuele vanillesignatuur om de identiteit van Hypnotic Poison compleet te maken.

Dior Hypnotic Poison Eau Secrète, vanaf 75 euro.

(LVH)