Deze actie is afgelopen.

Altijd al gedroomd van een eigen beautyvlog waarin je producten toegestuurd krijgt en test? Dìt is je kans, want Feeling en Estée Lauder zijn op zoek naar ambassadrices! Wie dol is op luxebeauty en barst van présence zit hier aan het juiste adres.

Feeling & Estée Lauder zoeken beautylovers

Voor de gloednieuwe Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex (het geüpdatete zusje van de iconische ANR) zijn wij op zoek naar een testpanel. Het serum is de #1 bestseller van Estée Lauder en kreeg een nog meer doeltreffende formule die o.a. je poriën zichtbaar vermindert, 72u lang hydrateert en je huid verstevigt. Om te checken of deze beloftes kloppen, zoekt Feeling praatgrage vrouwen die het product willen reviewen.

Wie maakt kans?

Estée Lauder en Feeling zoeken gepassioneerde beautylovers die een gezonde huid hoog in het vaandel dragen. Ben jij een:

  • Estée Lauder fan van het eerste uur?
  • Tussen 25 en 60 jaar oud?
  • Een echte skincare savvy?
  • Een vlogtalent?

Scroll dan nu verder naar beneden want wie weet word jij onze ambassadrice!

Wat haal jij eruit?

Je krijgt van ons het Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex toegestuurd en gaat er een maand lang mee aan de slag. Na deze testperiode vragen we via Zoom naar je bevindingen en verschijnt hiervan een video op de Feeling website en Instagrampagina.

Later dit jaar krijg je ook nog een Estée Lauder make-up kit opgestuurd waarmee je jezelf – samen met een make-up artiest – voor de camera opmaakt. Klinkt leuk, toch?

Hoe word je ambassadrice?

Bezorg ons je motivatie, een duidelijke profielfoto, adres en contactgegevens via onderstaand inschrijvingsformulier. Als jij gekozen bent, brengen we je asap op de hoogte. Heel veel succes!

Wil je meer weten over het nieuwe Advanced Night Repair serum? Hier ontdek je alles over de wonderformule.