Zeg vaarwel tegen die vlekjes op je huid

Uren in de zon liggen en dat zoveelste puistje elimineren waren destijds misschien een goed idee, maar nu moet je huid er de gevolgen van dragen. De pigmentvlekken en kleine littekens zijn er het levende bewijs van.

Gelukkig kwam Clinique met een oplossing voor de dag: het Even Better Power Couple, een serum (Even Better Clinical Dark Spot Corrector) en fond de teint (Even Better Makeup SPF15) die voor meer effenheid van de teint zorgt en onregelmatigheden verwijdert.

Redactrice Isabelle nam de proef op de som.

 
Redactrice Isabelle wil graag een zomer doorkomen zonder sproeten. Deze pigmentatievlekken zijn soms licht, soms donkerder. Af en toe vormen verschillende sproetjes zelfs één grotere vlek. Om een meer egale huidskleur te krijgen, probeerde ze de Even Better Clinical Dark Spot corrector. 
 
Crème de la crème
"Mijn ideale product bezorgt me een egale teint en verbergt kleine onzuiverheden. Het moet gemakkelijk aan te brengen zijn en als een tweede huid aanvoelen. Omdat ik een gemengde tot vette huid heb, mag het mijn gezicht vooral niet doen glimmen.
 
De Even Better Clinical Dark Spot corrector heeft een zijdezachte, luchtige textuur. Een nootje van dit product volstaat voor mijn hele gezicht. Het smeert goed uit en laat geen zwaar gevoel achter. Het tweede huidgevoel is een feit. 
 
Na een aantal weken onderwierp ik mijn gezicht aan een grondige inspectie. Mijn huid oogt fris, zijdezacht en ziet er kerngezond uit. Of mijn pigmentvlekken egaler zijn geworden, is moeilijk te zeggen. 
 
De Even Better Makeup SPF 15 moest gemakkelijk in gebruik zijn, een aangename textuur hebben en een natuurlijk resultaat geven. Missie geslaagd! Deze make-up geeft me een egale teint en ziet er heel naturel uit. Het voelt niet zwaar aan en het heeft een aangenaam subtiel parfum."
 
5 beautytips van Isabelle:
– Gebruik een huidverzorging met een zonnebescherming
– Vul je dagelijkse verzorging bij hevige zon aan met een zonnecrème
– Vermijd zoveel mogelijk de volle zon
– Gebruik af en toe een scrub om je huid te verfrissen
– Verwijder make-up en andere vuilresten elke avond voor het slapengaan
 

Win het Clinique Power Couple dat bij je past!

We weten ondertussen allemaal dat we voor een mooi velletje voldoende moeten reinigen, smeren en drinken. Maar hoe tackel je hardnekkiger problemen zoals puistjes, pigmentvlekken of roodheid? 

Clinique schuift hiervoor z'n 'Power Couples' naar voor, een gamma bestaande uit een herstellende crème én fond de teint voor elk huidprobleem. Aan jou om het perfecte duo voor je huid te vinden en onze tips & tricks toe te passen voor een zuivere huid. Neem ook zeker deel aan onze wedstrijd en maak kans op het Power Couple dat bij jouw huid past!

Max 1 winnaar per adres/woonplaats waar meerdere personen samenwonen als gezin. Voor wedstrijdreglement en privacyclausule, zie colofon. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.    
 

Ontdek ook tips voor andere huidproblemen:

Partner Content

Gesponsorde content