Of heel het proces pijn doet? Ja, toch een beetje. Bij sommige haren voel je het amper, bij andere voelt het aan als een rubberen band die tegen je huid ketst. Hoe donkerder het haartje hoe pijnlijker, aangezien er meer energie naar de follikel kruipt waardoor het heel wat oncomfortabeler aanvoelt. Gelukkig wordt de pijn verzacht door een koude wind die op de behandelde zone wordt geprojecteerd.

Voor een bikinilijn heb je 6 tot 8 sessies nodig, telkens met anderhalve maand ertussen. Haren hebben immers een groei- en rustfase en een periode waarin ze uitvallen. Bij de eerste sessie zijn lang niet alle haren aanwezig omdat sommigen hun rustfase hebben waardoor ze niet reageren op de pulsen. De haargroeicyclus duurt ongeveer een maand, waardoor je pas dan moet terugkomen. Wel zijn al na de eerste behandeling je haartjes duidelijk dunner en bleker. Bovendien verdwijnen problemen als ingegroeide haartjes al na één of 2 behandelingen.

Definitieve Medische Laserontharing kan bij Carpe Clinic in Antwerpen en kost je € 75 per sessie voor jouw bikinilijn. Een 6-beurtenkaart kost € 338.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3
bekijk op één pagina

Bikinilijn in orde?