https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Beauty Zorg voor hem
Zorg voor hem

Wie dacht dat alleen vrouwen makkelijk last hebben van een gevoelige huid, heeft het bij het verkeerde eind. Ook mannen hebben nood aan verzorgende producten die de huid kalmeren en hydrateren. Zeker wanneer deze dagelijks aan een scheerbeurt onderworpen wordt.

 

Bij ICI PARIS XL hebben ze dat alvast begrepen. De parfumerie bracht onlangs een gamma uit van 7 producten die speciaal inspelen op de behoefte van de moderne man.

In het gamma spelen twee specifieke bestanddelen de hoofdrol. Terwijl salie instaat voor de onmiddellijke en duurzame hydratatie van de huid, zorgt de toevoeging van puur gletsjerwater uit een bron in de Zwitserse Alpen voor een verfrissende cocktail van mineralen en sporenelementen, waardoor de huid extra in de watten wordt gelegd.

Voor de geur werd gekozen voor een verfrissende water- en fruitcombinatie van o.a. waterlelie, cederhout en heliotroop maar ook amber en muskus, die het geheel een kruidige mannelijke afwerking geven.

De producten werden ingedeeld in vier verschillende segmenten: Reiniging, Scheren, Verzorging en Body.

 1. REINIGING
  Reinigende gezichtsgel – gevoelige huid

  Een gezichtsreinigend product om de huid ’s ochtends meteen een instant oppepper van frisheid te geven. In minder dan een minuut is het gezicht gereinigd en is de huid soepel en klaar om te scheren.
  Tube 100 ml, €7,95

   
 2. SCHEREN
  Scheerschuim Comfort – gevoelige huid
  Een makkelijk aan te brengen scheerschuim, speciaal ontwikkeld voor de gevoeligste opperhuid, dat je kan bewerken zonder dat het smelt of verdwijnt en dat de haartjes perfect zacht maakt, zelfs bij mannen met een dichte, volle haargroei.
  Spuitbus 200 ml, €6,95
   

   

  Hydraterende aftershavebalsem
  Een smeuïge balsem die zorgt voor non-stop hydratatie gedurende 24 uur na het scheren. On top of the bill bevat deze balsem geen alcohol zodat het branderige gevoel na het scheren meteen wordt gekalmeerd en extra irritatie van de huid wordt vermeden.
  Airless flacon 50 ml, €10,95

   
 3. VERZORGING
  Hydraterende matterende gel
  Een luchtige gel die tijdens het masseren op de huid in water lijkt te veranderen en in het bijzonder bij de jonge huid en de huid met onvolmaaktheden in de smaak zal vallen. Deze matterende gel houdt de aanmaak van talg onder controle, vermindert het glimmen, vernauwt de poriën en blijft gedurende 24 uur hydrateren.
  Airless flacon 50 ml, €12,95

   

  Verstevigende anti-rimpelverzorging
  Een smeuïge en zijdezachte crème speciaal ontwikkeld voor de man vanaf 35 jaar, bij wie de huid de eerste tekenen van ouderdom vertoont en in de loop van de dag vaak wat droog of trekkerig gaat aanvoelen. Een ideale compagnon in de strijd tegen rimpels en huidverslapping, die de huid meer energie, elasticiteit en weerstand geeft, zowel overdag als ’s nachts.
  Airless flacon 50 ml, €19,95

   
 4. BODY
  Douchegel body & haar – normale huid

  Een gel met hetzelfde parfum als de rest van het gamma, die zacht is voor de huid én het haar. De ideale partner als het ware voor de reiskoffer of de sporttas. Makkelijk, snel en doeltreffend zoals mannen hun producten graag hebben!
  Tube 200 ml met flip-topdop, €8,85

   

  Roll-on dedorant en antiperspirant – gevoelige huid
  Een rollerdeodorant die geurtjes neutraliseert en de transpiratie regelt met een zachte formule die garant staat voor een ‘droge bescherming’ gedurende 24 uur.
  Roller 50 ml, €8,95

 

 

 

 

Het gamma ICI PARIS XL Homme is verkrijgbaar in alle parfumerieën ICI PARIS XL en in de ICI PARIS XL e-shop.