Home Blogs

Blogs

Bohémien chic bij Taste in Leuven

 Foodjournaliste Evelien Rutten geeft elke maand in Feeling...

Onze recensente bemachtigde een tafel in het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman

Foodjournaliste Evelien Rutten geeft elke maand in Feeling...

Column: Coupe Tina Turner, anyone?

Chef-mode Els Keymeulen trok tijdens Paris...

Onze recensente werd vier uur gecoacht én gevoed door Veerle Dobbelaere

Evelien geeft haar ongezouten mening over "de gasten van Veerle".

Go go go: top tapas in Leuven!

Foodjournaliste Evelien Rutten geeft elke maand in Feeling...

Column: van de salonmeister en the rock

Chef-mode Els Keymeulen was uitgenodigd op de Berlin Fashion Week en werd op haar enige vrije avond onder handen genomen door een masseur met de handen van een middelgrote puppy.

Restaurant wordt gastrobar – sort of.

Evelien ging deze week langs bij 'Oh Restaurant' en geeft haar ongezouten mening.

Kumiko in Brussel: van Kentucky Fried Sushi tot Japanse ravioli

Evelien geeft haar ongezouten mening over Kumiko, en boekt graag een zen-meditatie.

Star quality in Tienen: een nieuw kuiken uit het nest van Peter Goossens

Foodjournaliste Evelien Rutten geeft elke maand in Feeling...

Holy Crap! Voor u getest: 83 % van Holy Food Market

Foodjournaliste Evelien Rutten trok deze keer naar Holy Food Market en geeft haar ongezouten mening.

Meer Feeling