Hollywood is van opvolging verzekerd, nu veel acteurs een nakomeling blijken te hebben met hetzelfde talent als hen. Dat is niet het enige, de volgende generatie A-listers lijkt ook nog eens sprekend op mama of papa. Van Reese Witherspoon en Ava Phillippe tot Cindy Crawford en Kaia Gerber. Swipe door ons lijstje celebrity kids die als perfecte stand-in van hun ouders kunnen dienen.

21 x celebrity ‘twins’

Reese Witherspoon & Ava Phillippe

Reese Witherspoon haar oudste dochter met Ryan Phillippe heet Ava Phillippe en is bijna een exacte kloon van haar mama. Ze is 19 en heeft dezelfde gezichtvorm, hetzelfde blonde haar en is goed op weg ook actrice en model te worden.

Liv Freundlich & Julianne Moore

Julianne Moore gaf haar haarkleur en perfecte teint duidelijk door aan haar dochter. De 16-jarige Liv, haar papa is Juliannes man Bart Freundlich, lijkt elke dag meer en meer op haar mama.

Vanessa Paradis & Lily Rose Depp

Zo moeder, zo dochter. De modellen genen vloeien duidelijk door deze familie. De 19-jarige dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp, Lily Rose, heeft heel wat weg van haar mama. Ze trad zelfs al in haar voetsporen als model voor Chanel.

Zoë Kravitz & Lisa Bonet

Leeftijd is naar een nummer, dat bewijzen Lisa Bonet (50) en Zoë Kravitz (29). Het zouden wel tweelingen kunnen zijn.

Cindy Crawford & Kaia Gerber

De 17-jaar jonge Kaia Gerber lijkt ontzettend hard op haar mama. Geen verrassing dus dat ook haar modellencarrière een vliegende start neemt. Ze liep de zomershow van Chanel én is – samen met heel het gezin – gezicht van horlogemerk Omega.

Gigi Hadid & Yolanda Hadid

Yolanda Hadid was ook model en gaf haar beeldschone Nederlanse looks en skills door aan haar oudste dochter Gigi.

Melanie Griffith & Dakota Johnson

Melanie Griffith haar oudste dochter met Don Johnson heet Dakota Johnson en zij lijkt enorm hard op beide ouders. Ze hebben een andere haarkleur maar hun gezichtsvorm is super gelijkend.

Kate Moss & Lila Grace Moss Hack

Klaar voor nòg een supermodel-in-the-making? Kate Moss heeft een 16-jarige dochter, Lila, die nog maar pas haar eerste beauty contract heeft getekend bij Marc Jacobs.

Meryl Streep & Mamie Gummer

Meryl Streep haar oudste dochter, Mamie Gummer, lijkt zo hard op haar legendarische mama (die neus!). Ook zij volgde haar in de voetsporen als actrice.

Kate Hudson & Goldie Hawn

Goldie Hawn gaf haar prachtige lach door aan dochter Kate Hudson. Het duo lijkt enorm op elkaar, vooral ook in hun manier van acteren.

Tish Cyrus & Miley Cyrus

Dit razendknappe moeder-dochter duo heeft vooral één ding gemeen: hun grote blauwe ogen.

Rumer Willis & Demi Moore

De oudste dochter van Demi Moore en Bruce Willis heet Rumer Willis en heeft heel wat weg van haar bekende mama. Hun drie kinderen hebben veel weg van beide ouders maar Rumer is zonder twijfel Demi’s dubbelganger.

Beyoncé & Tina Knowles

Queen Bey en haar stylist/designer/mama Tina Knowles delen héél wat uiterlijke kenmerken. Ook zus Solange lijkt sprekend op hen.

Lourdes Leon & Madonna

Lourdes nam de iconische edgy en gewaagde stijl van haar mama over maar zeker en vast ook haar looks. Toch lijkt het er niet op dat de 22-jarige een opvolger zal zijn voor the Queen of Pop.

Diana Ross & Tracee Ellis Ross

Ook de Ross ladies zijn échte look-alikes, met hun prachtige huid en mooie bos krullen.

Blue Ivy & Jay-Z

Hoewel ze zeker ook wat kenmerken van haar mama Beyoncé heeft, is Blue Ivy Carter zonder fout een daddy’s girl. De 6-jarige lijkt exact op haar papa, rapper Jay-Z.

Kris Jenner & Kim Kardashian

Hun hoge jukbeenderen, mooie huidskleur en zwart haar zijn maar enkele van de vele kenmerken die Kris Jenner en Kim Kardashian delen.

Gwyneth Paltrow & Blythe Danner

Gwyneth Paltrow erfde die kaaklijn duidelijk van haar mama, maar ook de ogen en het perfecte huidje kreeg ze volledige me. Lucky bastard.

Violet Affleck & Jennifer Garner

Ondanks Violet Affleck nog maar 12  jaar oud is, lijkt ze al sprekend op haar knappe mama. Ze is de oudste dochter van Jennifer Garner en Ben Affleck.

Sophie Von Haselberg & Bette Midler

Deze gelijkenis is ZO groot! Bette Midler haar 31-jaar ouder dochter Sophie kunnen zo elkaars stand-ins zijn. De twee hebben exact dezelfde contouren (om nog maar van die gouden lokken te zwijgen).

Katie Holmes & Suri Cruise

Katie Holmes en Tom Cruise hebben samen één kindje, Suri Cruise. Ze is echt mama’s mini-me. De twaalfjarige heeft exact dezelfde glimlach en gezichtsvorm.

Meer celeb-nieuws