4 redenen waarom vrouwen superieur zijn

Who run the world? Girls. 

Vrouwen worden nog steeds vaak gezien als het zwakkere geslacht. Gelukkig is er al een verschuiving en staan steeds meer vrouwen aan de top, al zijn we er zeker nog niet. En vrouwen zijn op sommige punten zeker superieur, onder andere om deze 4 redenen.

1. Vrouwen kunnen multitasken

Volgens verschillende studies, waaronder deze, zijn vrouwen beter in multi-tasken. Tijdens het koken de jongste helpen met zijn huiswerk is voor ons geen probleem. Maar ook in het bedrijfsleven is een goede multitasker een echte aanwinst. Het onderzoek toont dat vrouwen beter overzicht hebben omdat ze even een stapje terugzetten om na te denken.

2. Een hogere pijngrens

Je herkent het ongetwijfeld, als manlief een griepje heeft, lijkt zijn wereld te vergaan. Vrouwen hebben een hogere pijngrens. Hét ultteme bewijs daarvan is uiteraard de bevalling, maar ook de maandelijkse menstruatiepijnen zijn geen lachertje. 

3. Beter geheugen

Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat wij vrouwen beter zijn in het onthouden van namen, plaatsen en gebeurtenissen. Studies bewezen dat zowel oude als jonge mannen vergeetachtiger zijn dan vrouwen uit dezelfde leeftijdsgroep. 

4. Multi-orgasmeren

Van een orgasme word je gelukkig, dat is een feit. En gelukkige mensen zijn succesvoller. Mannen komen misschien gemakkelijker klaar, maar vrouwen kunnen multi-orgasmes krijgen, meerdere orgasmes na elkaar dus. Wil je graag tips voor een beter orgasme? Die vind je hier.

Vrouwen krijgen heel wat vragen die mannen nooit te horen krijgen, je zal zeker de vragen herkennen uit deze video. Terwijl vrouwen net heel inspirerend kunnen zijn, in dit lijstje zie je de meest inspirerende vrouwen van 2015.

 

Lees ook: 

10 tips voor meer zelfrespect

10 tips die leiden naar geluk

Partner Content

Gesponsorde content