6 signalen dat je huwelijk niet lang zal duren (volgens trouwfotografen)

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

And they’ll live happily ever after... of dat is op z’n minst toch de bedoeling. Jammer genoeg gaat het niet altijd zoals gepland en loopt je huwelijk soms al snel op de klippen. De enige die het dan zag aankomen is: de trouwfotograaf. Als fly on the wall ziet hij vaak meer dan je denkt...

 

Soms loopt het al mis bij de verlovingsring. Hij is net niet wat je wilde of, erger nog, past to-taal niet rond je vinger. Daarom, grooms: deze 6 fouten moet je vermijden bij het kiezen van een verlovingsring.

Fotocredits: Elodie Deceuninck

1. De ‘funny’ speech

Wat er gezegd wordt in speeches, vertelt veel. Fotografen hebben al alles gehoord en sommige vrienden zijn allesbehalve rooskleurig in hun speech, vaak met een ‘nonchalante zwans’ weliswaar ;-).

2. Het gedrag van gasten

Soms is er een immens verschil tussen de families en vrienden en dat is geen goed teken. Als ouders rare blikken uitwisselen, de lichaamstaal van bruidsmeisjes boekdelen spreekt en de speeches awkward zijn, hangt er hoogstwaarschijnlijk onweer in de lucht...

3. Het trouwfeest is everything

Vrouwen die een sprookjeshuwelijk willen, kunnen al snel hun partner uit het oog verliezen. Ze streven zo hard naar perfectie die dag, dat hun kersverse man bijzaak lijkt.

Lees ook: 5 wetenschappelijk bewezen geheimen voor een goed huwelijk

4. Weinig aandacht voor elkaar

Oké, het trouwfeest is allesbehalve relaxed. Je moét met alle gasten een babbeltje slaan, maar vaak verliezen koppels elkaar daarbij uit het oog. Wie samen praatjes doet, heeft meer kans op succes!

5. Luie of egoïstische koppels

De bride to be denkt vaak alleen maar aan zichzelf. Ze is lichtgevoelig en ergert zich snel aan een luie of kinderachtige bruidegom. Recipe for disaster!

6. The shoot says all...

Als fotograaf krijg je tijdens de shoot de kans het koppel te ontmoeten. Je ziet al snel wat hun verwachtingen zijn en dat zegt vaak veel. Meningen kunnen uit elkaar lopen wat niet bepaald leidt tot een picture perfect...

Soms zie je de signalen zelf niet en dan gaat het grondig mis. Blijf vooral alert voor deze 5 dingen die je huwelijk langzaam kunnen doden. Loopt het al fout tussen de lakens? Lees deze 7 slaapkamergewoontes, want ze kunnen je huwelijk redden.

Tips om je huwelijk wél goed te laten verlopen

Met deze aanzoeken scoor je sowieso
5 redenen waarom samen wandelen zo goed is voor je relatie

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content