Home Celebs Actrice Kaley Cuoco legt uit waarom ze niet samenwoont met haar echtgenoot

Actrice Kaley Cuoco legt uit waarom ze niet samenwoont met haar echtgenoot

Actrice Kaley Cuoco legt uit waarom ze niet samenwoont met haar echtgenoot

Huisje, beestje, boompje… Het klassieke patroon krijgt tegenwoordig regelmatig wel een twist. Zo ook bij Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco. Zij wordt niet iedere dag wakker naast hubby Karl Cook. Zij wonen immers niet samen en in een interview met Extra legt ze uit waarom.

Ze zien er schattig uit, Kaley en haar Karl. En hun relatie is prima, zo zeggen ze zelf. Toch kiest het koppel er bewust voor niet samen te leven. “Het draait allemaal om balans in het leven”, vertelt Kaley aan Extra. “Tot nu toe werkte het prima voor ons, ik heb er absoluut geen probleem mee.”

View this post on Instagram

My loves 💕

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

De 33-jarige actrice vertelde eerder al in een interview met E! News dat ze een ‘heel onconventioneel’ huwelijk heeft. “We hebben verschillende locaties waar we veel zijn, maar we zijn zeker niet elke dag samen”, zei ze toen. Al deelt de actrice nu ook nieuws over de toekomst. “We bouwen momenteel ons droomhuis samen, dus binnenkort gaan we wel samen in één huis wonen”, klinkt het.

Tijd voor de kids

Kaley is trouwens niet de enige die niet samenwoont. Zo liet ook actrice Gwyneth Paltrow weten dat ze niet samenwoont met haar man Brad Falchuk. Het paar verblijft slechts één à twee nachten per week samen, de rest van de tijd spenderen ze elk met hun eigen kinderen uit vorige relaties. Het koppel is een jaar samen.

View this post on Instagram

Year one, done 💙

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Meer over celebs: