Angelina Jolie wil verhuizen, maar kan niet door Brad Pitt

Angelina Jolie zou de Verenigde Staten blijkbaar graag achter zich laten en overseas gaan wonen. Die droom zal ze echter pas kunnen doorzetten als al haar kinderen 18 jaar oud zijn, tot die tijd wordt ze blijkbaar door vader Brad Pitt gedwongen om in het land te blijven. “Ik zou graag in het buitenland gaan wonen en zal dat ook doen van zo snel mijn kinderen 18 jaar oud zijn. Tot die tijd ben ik jammer genoeg gebonden aan de plek die hun vader heeft uitgekozen om te wonen”, zo klinkt het in een interview met Harper’s Bazaar.

Dat de relatie tussen Brad en zijn kinderen niet altijd vlekkeloos verloopt, kwam recent nog in de media toen zoon Maddox openlijk liet verstaan geen contact meer met zijn vader te wensen. Naar verluidt zouden ook de spanningen tussen de adoptiezoon van Jolie en vader Brad Pitt de uiteindelijke reden zijn voor de scheiding van het ‘droomkoppel’ in 2016. Na een intense ruzie tussen Maddox en Pitt tijdens een vlucht met hun privé-jet besloot Angelina blijkbaar dat het welletjes was en vroeg na 10 jaar huwelijk met Pitt de scheiding aan.

Het koppel heeft samen niet minder dan zes kinderen, waarvan Maddox de oudste is. Hij studeert op dit moment aan de Yonsei University in Seoul, in Zuid-Korea. De rest van de familie – Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) en tweeling Knox and Vivienne (11) – verblijft allemaal in de VS.

Cambodja, Afrika of ...

Over waar ze precies heen zou willen trekken als haar gezinssituatie het zou toelaten, laat Jolie in het interview weinig los. Al heeft ze het wel eventjes over haar buitenverblijf in Cambodja en zou ze blijkbaar ook het Afrikaanse continent graag iets beter leren kennen. “Mijn favoriete plaats op aarde? Ergens waar ik nog nooit eerder geweest ben”, zo zegt ze. “Ik vind het heerlijk om gewoon gedropt te worden in een compleet nieuwe omgeving. Ik hou ervan om af en toe eventjes uit mijn lood geslagen te worden en uit mijn comfort zone getrokken te worden.”

Bovendien zou een verhuis naar een ander contintent volgens Jolie ook niet slecht zijn voor de ontwikkeling van haar kinderen. “Ik wil ook dat mijn kinderen de kans krijgen om op te groeien in de wijde wereld – niet enkel door erover te horen praten en erover te leren, maar door er ook echt middenin te zitten en door vrienden te maken in alle hoeken van de wereld. Volgend jaar beslechten we hopelijk eindelijk de deal voor de aankoop van een huis in Afrika.”

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content