Het Australische model en Victoria’s Secret Angel, Miranda Kerr, is zwanger van haar derde kindje. Dat maakten het topmodel en haar man, Evan Spiegel, enkele dagen geleden bekend aan de Australische editie van de Daily Mail. Vorig jaar nog maar beviel de 35-jarige Kerr van haar eerste zoontje (Hart) met de oprichter van Snapchat. Naast deze nu bijna eenjarige toddler, heeft het model ook nog een 8-jarige zoon, Flynn, met haar voormalige echtgenoot, Orlando Bloom. Die laatste is inmiddels zelf verloofd met de Amerikaanse popzangeres Katy Perry.

De woordvoerder van Kerr liet al horen dat “Miranda, Evan, Hart en Flynn al uitkijken naar het nieuwste lid in hun familie”. Vlak nadat het ‘grote nieuws’ bekend raakte, maakte het model al haar opwachting op de rode loper: zondag tijdens de Duitse The Gruner + Jahr SPA AWARDS 2019 straalde Kerr er in een fijnroze en nauwaansluitende jurk van Alex Perry.

View this post on Instagram

🤰🏻💖👼🏻

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In die jurk was bovendien al goed zichtbaar een kleine babybump te ontwaren – een ‘klein detailtje’ waar het Victoria’s Secrets model bovendien de hele avond haar handen zowaar niet van kon afhouden. Op het event mocht Kerr de Beauty Idol-award in ontvangst nemen voor haar eigenhandig opgerichte beautylabel met natuurlijke producten, Kora Cosmetics.

‘Snappen’ 

Of het grote publiek veel van de kleine koter te zien gaat krijgen, valt nog af te wachten, want hoewel het topmodel zelf natuurlijk maar wat graag gekiekt wordt, heeft ze voor haar kroost toch een iets bescheidener leven voor ogen. Vlak voor de geboorte van haar eerste zoon met Spiegel, liet Kerr in een interview met Jimmy Kimmel (in diens Late Night Show) al vallen, dat ze haar private leven niet zomaar te kijk zet op publieke sociale media, maar eerder voorstander is van – hoe kan het ook anders – een vleugje Snapchat op tijd en stond.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgens het model lopen zij en haar Australische familie dan ook zowat ‘de hele dag te snappen’ (nooit slecht voor de omzet van hubbie Spiegel waarschijnlijk), om hun kleine intieme momentjes ook fotografisch met elkaar te delen. Publiek hoeven al die lieve beelden volgens Kerr helemaal niet gemaakt te worden.

 

Lees ook: