Terwijl Kate en William hun (vintage) kerstkaart al een aantal dagen geleden de wereld instuurden, was het naar die van Meghan en Harry nog reikhalzend uitkijken. Vandaag liet dan ook het andere massaal gevolgde Britse koningskoppel hun kerstwensen los. En dit met een wel héél bijzonder kaartje: eentje dat baby Archie voor de eerste keer van een andere kant laat zien.

Op de ludieke, maar oh zo schattige kerstkaart zien we het zoontje van het koppel immers met zijn neus bijna óp de camera gedrukt! Vanop een afstandje, casual gekleed en in compleet ontspannen houding bij de kerstboom, kijken mama Meghan en papa Harry geamuseerd toe hoe de kleine Archie eropuit trekt, recht richting lens.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een heerlijk informeel en ongedwongen tafereel dat ons een beetje in inkijk geeft in het leven áchter de strikte royal façade van het Britse koningshuis. ‘Merry Christmas and a Happy New Year, from our family to yours‘, staat er dan ook liefdevol te lezen onder de prent.

Kerst zonder Queen

Niet alleen op hun kerstkaart pakken Meghan en Harry het naar goede gewoonte iets anders aan dan de tradities het voorschrijven, ook wat Kerst en nieuw zelf betreft doen ze het dit jaar een beetje anders. Zo zal het jonge ouderpaar deze kerst niet afzakken naar Sandringham House om er de traditionele kerstbrunch en kerst-tweedaagse van Queen Elizabeth bij te wonen, maar trekken ze overzees om er de feestdagen zonder de Britse koninklijke familie, maar mét die van Meghan door te brengen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meghan, Harry en baby Archie zullen de komende dagen in Canada vertoeven, waar ze op Kerst en nieuw zullen klinken in het gezelschap van Meghans moeder Doria Ragland.

Lees meer over de Britse Royals: