Baby Archie maakt debuut tijdens Meghan en Harry’s Royal Tour in Zuid-Afrika

Sinds enkele dagen is het meest begeerlijke koningskoppel van het Verenigd Koninkrijk begonnen aan een heuse ‘Royal Tour’ doorheen Zuid-Afrika. Al vanaf het moment dat bekend raakte dat ook baby Archie op deze trip aanwezig zou zijn, was het voor veel royal fans reikhalzend uitkijken, naar meer beeldmateriaal van de kleine koninklijke spruit – want eerlijk: veel foto’s van baby Archie waren er tot nog toe niet voorhanden.

Vandaag kwam daar echter verandering in, want: voor hun ontmoeting met Desmond Tutu – een gerespecteerde Zuid-Afrikaanse leider en mensenrechtenactivist die vooral bekend staat voor zijn inspanningen in de strijd tegen de apartheid in het land – besloten Meghan en Harry hun zoontje voor één keer toch aan het publieke oog bloot te stellen.

Op de koffie bij Tutu

Op eerder uniek videomateriaal is te zien hoe de Duchess van Sussex haar oogappel op de arm draagt, terwijl ze samen met Harry op weg is naar het ontmoetingsmoment met Tutu en diens dochter Thandeka Tutu-Gxashe.

https://www.instagram.com/p/B20–zfhJ8_/

Hippe mama, hippe baby

Niet alleen baby Archie zelf ziet er in zijn lichtblauwe tuinbroekje met krijtstreep, bretellen en een wit shirtje bijzonder guitig uit, ook mama Meghan heeft zich voor de gelegenheid weer eens in een onberispelijke, doch lichtjes verniewende outfit gestoken: in een asymmetrische en casual openvallende wrap dress bestaande uit twee stukken – een semi-transparante bovenjurk met grijswitte print en een zwarte onderjurk met vrij hoge split – ziet ze er werkelijk stralend uit.

Gekke bekken

Daar het de eerste keer was dat baby Archie mee mocht naar zo’n grootschalig publiek evenement, ging de meeste aandacht – en initieel dus ook die van Tutu zelf – naar de kleine Royal. Die liet zich het hele bezoek met een van de meest inspirerende geestelijke leiders ter wereld zeer welgevallen, zo lijkt het.

Dat de royal-liefhebber in u best geniet van dit beeldrijke pareltje, mag duidelijk zijn, want het zal zowel het eerste als laatste fotomomentje in lange tijd zijn, waarin u het koninlijke gezinnetje in z’n geheel kan bewonderen: morgen vertrekt papa Harry immers voor enkele dagen naar Botswana – én dat zonder vrouw en kind.

Beelden: Getty Images. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content