Als je voornaam Beyoncé is, kan je het jezelf na een bevalling ietsiepietsie comfortabeler maken. Queen B beviel vorige week van een tweeling, moest nog even in het moederhuis blijven – de baby’s hadden naar verluidt last van geelzucht – en zakte daarna af naar deze prachtige post-baby villa in Malibu waar ze nu geniet van haar zwangerschapsverlof.

Op 12 juni was het zover: Bey beviel van haar tweeling en liet sindsdien nogal weinig van zich horen. Ze is immers volop aan het genieten van de tijd met haar babyboy én -girl – waarvan de namen dit weekend per ongeluk werden gelekt – in dit prachtige privé-stulpje.

La Villa Contenta

Beyoncé en Jay-Z zouden op dit moment een gigantische villa huren aan de zee in Malibu, vlakbij Los Angeles waar de Lemon-zangeres is bevallen. Ze strikten het paleisje, met de naam La Villa Contenta, voor zo’n 352.066 euro per maand en genieten er van een prachtige tuin, enorme keuken, aardige woonkamer én zowel buiten- als binnenzwembad. Plaats je rond die laatste wel nog even een omheining Bee? We zouden niet willen dat de nieuwe Carters er per ongeluk induiken. Oh ja, en op die wijnkelder regel je misschien ook best slot en grendel. Die je er weer af mag halen als wij op de babyborrel komen, uiteraard ;-).

De voortuin

De oprit

De inkomhal

De zitkamer

De woonkamer

De keuken

De eetkamer

De slaapkamer

De wijnkelder

Het binnenzwembad

Het buitenzwembad

Helikopterkiekje

Dit was Beyoncés zwangerschap