Blake Lively deelt haar beste haartip en die is verrassend eenvoudig

Ook (gezond) jaloers op Blake Lively’s haar? Wij alvast wel. (En half Hollywood hoogstwaarschijnlijk ook.) De lange gouden lokken van de actrice verschijnen regelmatig op Pinterest en Instagram. Blake deed onlangs haar beste haartip uit de doeken en die bleek verrassend eenvoudig:

Shampoo, et c’est tout

Je betaalt er soms extra voor bij de kapper en hebt het gegarandeerd in je douche staan: conditioner. Volgens Blake Lively vallen haar lokken echter nog beter sinds ze conditioner achterwege laat. Jawel, Lively onderhoudt haar prachtige beachwaves blijkbaar door ze enkel en alleen met shampoo te wassen. Verzorging helemaal achterwege laten doet ze nu echter ook weer niet: af en toe brengt ze een rijk haarmasker aan, dat ze niet volledig uitspoelt. Ze gaat ermee slapen, zodat de verzorgende ingrediënten extra goed kunnen inwerken op de volledige lengte van haar blonde manen. Haar favorieten zijn maskers van merken als Kérastase en Wella Professionals.

Wil je Blake’s aanpak ook eens proberen? Hier vind je een paar verzorgende opties op een rijtje:

Voor gehydrateerde, glanzende lokken

Voor gehydrateerde, glanzende lokken

Voor gehydrateerde, glanzende lokken

Elixir Ultime Le Masque (Kérastase, € 48,00 o.a. via douglas.nl)

Voor gekleurd haar

Voor gekleurd haar

Voor gekleurd haar

 

Invigo Color Brilliance (Wella Professionals, € 10,50 o.a. via hairfair.nl)

Voor blonde manen

Voor blonde manen

Voor blonde manen

Serie Expert Blondifier Professional Mask (L’Oréal Professionnel, € 26,95 o.a. via douglas.nl)

DIY haarmasker

Ook Blake Lively’s moeder heeft wat haartrucjes achter de hand. Volgens mama Lively kan ook kokosolie wonderen verrichten. Heb je geen zin om een haarmasker in huis te halen? Smeer dan een beetje kokosolie op de punten van je haren om ze extra gehydrateerd te houden. Wanneer je je haren alleen met shampoo wast, kunnen de uiteindes namelijk soms sneller uitgedroogd raken. Met de hulp van wat kokosolie zouden de punten van je haren beter beschermd worden. Mother knows best?

 

Meer haartips:

Foto’s: GettyImages

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content