Blake Lively (35) is zwanger van haar vierde kindje en toont trots haar babybuik

Op de Forbes Power Women’s Summit donderdag in New York was er dit jaar één vrouw die met flink wat aandacht ging lopen. Actrice Blake Lively verscheen met glinsterende mini-jurk van Valentino én een groeiende babybuik!

“Ik hou gewoon van creëren”

Blake Lively (35) bevestigde dat zij en Ryan Reynolds (45) hun vierde kindje verwachten en dat vinden wij een heerlijke verrassing. James (7), Inez (5) en Betty (2) – aka. de drie dochters van ons favoriete celebduo – krijgen er dus nog een nieuw speelmaatje bij. “Ik hou gewoon van ‘dingen maken’. Of dat nu baksels, verhalen of mensen zijn; ik vind creëren heel fijn,” klinkt het.

Blake Lively zwanger Blake Lively zwanger

Dat Blake en Ryan van een groot gezin droomden, wisten we al langer: “Ik ben één van vijf kinderen, mijn man komt uit een gezin van vier. We zijn zijn dus officieel ‘fokkers‘. Je kan naar onze website gaan waarop we onze kinderen uitdelen,” grapte ze in 2016 aan Today.

Ook in 2018 onthulde het acteurskoppel hun derde zwangerschap op de rode loper. Toen verscheen Blake in deze verleidelijke gele jurk voor de première van de film Pokémon Detective Pikachu.

Meer over Blake Lively

Beelden: Getty Images.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content