Toen model Irina Shayk tijdens de Victoria’s Secret show in november met een strategisch gecamoufleerde bump op de catwalk verscheen, wisten wij het meteen: de Russische schone verwacht een kindje, met haar al even knappe vriend Bradley Cooper. Ze hielden de lippen tijdens de zwangerschap stijf op elkaar, maar het low-key koppel zou eind maart officieel mama en papa geworden zijn.

Hun kindje is zo’n twee weken geleden geboren, dat meldt het Amerikaans tijdschrift People. Het 31-jarige supermodel en de 42-jarige acteur zijn nu twee jaar samen en Bradley zou eind vorig jaar in alle geheim (as usual) op één knie zijn gegaan. Cooper was eerder getrouwd met actrice Jennifer Esposito in 2006. Dat huwelijk hield één jaar stand.

De kleine babybump van Irina tijdens de Victoria’s Secret show in november 2016.

Bradley Cooper was tijdens de zwangerschap naar verluidt erg zorgzaam en lief. “Bradley stond voor Irina klaar en hij genoot van de alsmaar groeiende baby in haar buik”, zegt een bron. “Hij bracht haar naar het vliegveld als ze moest werken en gaf haar kusjes. Ze zijn een schattig stel”.

Ongetwijfeld nòg schattiger is hun kleine spruit, waarvan we het geslacht voorlopig nog niet kennen. Maar met een perfecte smeltkroes van genen, is hij of zij ongetwijfeld de mooiste baby in Hollywood. Congrats!

Meer zwangere buiken