Dankzij dit handige trucje raak je nooit nog je sleutels kwijt

Al die tijd die je verspilt aan de zoektocht naar je sleutels kun je nu voor andere dingen gebruiken. Want dankzij dit eenvoudige trucje raak je nooit nog je sleutel kwijt. Halleluja!

 

‘Waar liggen die ellendige sleutels nu weer?’ Start jouw dag ook regelmatig met een queeste naar je sleutelbos? Dan is de Lapa écht iets voor jou. De bluetooth tracker hang je aan je sleutelbos en is verbonden met een app op je smartphone. Begeeft je sleutelbos zich binnen de 60 meter, dan kun je met behulp van de scanner zoeken of zelfs laten rinkelen. En je kunt het ook gebruiken als je je smartphone even niet vindt, want door op de Lapa te drukken, gaat je telefoon rinkelen. Dat we dit niet eerder hadden!

Lees ook: 7 dingen die we kunnen leren van georganiseerde mensen

Bovendien werkt de app ook handig om verlies tegen te gaan. Je kunt hem namelijk in bewakingsmodus zetten, er gaan dat een alarm af wanneer je spullen buiten het bereik van je smartphone gaan.

Ben jij een sloddervos en raak je ook vaak andere spullen kwijt. Je kunt ook plakken op je portefeuille of vastmaken aan iets anders. Vanaf nu verlies je geen tijd meer aan ellenlange, frustrerende zoektochten naar je spullen.

Video: zo werkt Lapa

Meer handige tips & tricks:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content