Deze 3 Feeling-gastvrouwen vallen in de prijzen!
Vlaamse kookboeken zijn hot, en niet enkel in BelgiĆ«. In China op de World Cookbook Awards vielen maar liefst 4 Vlaamse auteurs, waaronder 3Ā voormalige Feeling-gastvrouwen, in de prijzen. Zowel Sofie Dumont als Ellen KegelsĀ enĀ Pascale NaessensĀ verlieten China op de prijsuitreiking met een podiumplaats.
1. Sofie Dumont met ‘Op de groei’
Sofie DumontĀ –Ā TV-kok, auteur en mama van dochtertje Grace – werd genomineerd voor haar ‘Op de groei’ reeks. DeĀ twee boeken ‘Op de groei 2: samen eten is lekker en leuk’ en ‘Op de groei 3: samen koken zorgt voor lekkerbekken’ delen samen de derde plaats in de categorie TV Celebrity Chef Europe.
https://www.instagram.com/p/BQ7R–QFGTT/?taken-by=sofiedumontchef
2. Ellen Kegels metĀ ‘#LN Fairfood’
Met je eerste kookboek in de prijzen vallen: het lukt niet iedereen.Ā Onderneemster en auteur Ellen KegelsĀ slaagde er wĆ©l in.Ā Ze sleept met haar boek ‘#LN Fairfood’ de eerste prijs in de wacht in de categorie ‘Latijns-Amerikaanse kookboeken buiten Latijns-Amerika‘. Daarnaast lanceerde Ellen ook haar eigen fairfood-lijn.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
3. Pascale Naessens metĀ ‘Puur Pascale’
Gezonde voeding scoort nog altijd. Dat bewijst Pascale Naessens met haar boek ‘Puur Pascale’. Ze sleept een aanzienlijke prijs in de wacht: de tweede plaats in de categorie ‘Beste Kookboek‘. Haar boek ‘Puur Pascale‘ staat in het teken van gezonde en evenwichtige voeding, iets dat ze nog extra in de verf zette tijdens het ontvangenĀ van haar prijs: “Natuurlijke voeding doet mijn lichaam goed:Ā het is voeding die me sterker en een vat vol energie maakt, en voeding die vooral een gevoel van geluk geeft”.
PSĀ Op dinsdag 20 juni presenteertĀ Pascale Naessens samen met tal van andere internationaleexperts deĀ lezingĀ Voeding Vandaag.Ā Mis het niet enĀ Schrijf je hier in!
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
4. Filip Salmon met ‘Wijn in BelgiĆ«’
De vierde prijzenpakker isĀ freelance journalist en wijnkenner Filip Salmon.Ā Hij stelde een boekĀ samen over de Belgische wijncultuur, goed genoeg om hem een zilveren plaats te bezorgen in de categorie ‘Boeken over Europese wijnen’.
Lees ook
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier