https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Celebs Deze app maakt je gelukkig
Deze app maakt je gelukkig
Een persoonlijke bucket list is helemaal hip dit moment. En als iets hot is kun je er donder op zeggen dat er een app voor bestaat. Met de I am-app heb je je lijstje altijd bij de hand en kun je hem met één klik updaten of delen. 

Vorig jaar introduceerde het bedrijfje MyMoriam de I am-app, een handige tool die je toegang geeft tot een onafhankelijk online softwareplatform voor het maken en bijhouden van je fotomuur, favoriete video’s, muziek, persoonlijke teksten, wensen en … een bucket list.
 

Je bucket list op zak 

“MyMoriam is een waardevol middel om tijdens je leven je doelen helder voor ogen te houden en stil te staan bij wat voor jou belangrijk is. Om bewust te leven, in het hier en nu. Gebruikers kunnen allemaal een of meer trustees aanwijzen, vertrouwenspersonen die indien nodig bij de actuele informatie kunnen”, legt zaakvoerder Erik van der Ven uit. Met de app kan je namelijk niet enkel herinneringen en wensen bijhouden voor nu, maar ook voor als je er niet meer bent. Zelfs aan een playlist is gedacht. 
 

Bewust leven

Je kan MyMoriam dus gebruiken als bucket list maar ook als levensdossier, wilsverklaring of als (levens)testament. “De I am-app lijkt voor sommigen misschien wat voorbarig of confronterend, maar is naar ons gevoel erg actueel: naast toenemende bewustwording en het stellen van (levens)doelen is het ontzorgen en verbinden van generaties mooi en nodig in een tijd waarin we helaas steeds minder écht met elkaar praten”, aldus van der Ven. De I-am app van MyMoriam is een laagdrempelige, onafhankelijke en leuke oplossing om je bewuster te zijn over de dingen die je beleeft, de mensen die je ontmoet en de tijd die je hebt.