Deze outfit ontbreekt nooit in de reiskoffer van de Britse royals

Voor ons is het altijd een grote uitdaging om zo compact mogelijk te pakken, maar voor de Britse Royals is dat niet nodig. Kate Middleton en co zien er altijd om door een ringetje te halen. Bovendien is er nog een outfit die ze al-tijd bij zich hebben. Maar het is niet meteen waar je aan denkt.

 

Wanneer de Britse royals het land verlaten, doen ze dat niet snel met een kleine trolley zoals de rest van ons. Kate Middleton heeft op zich al een indrukwekkende garderobe, bekijk hier bijvoorbeeld maar even de bijzondere jurk die Kate droeg tijdens haar laatste bezoek aan ons land. Maar naast haar collectie jurken en hoeden, moet Kate (en ook de rest van de royal family) steevast een zwarte outfit meenemen als ze naar het buitenland gaat voor het geval iemand uit de familie zou overlijden. Volgens het protocol moet de hele familie bij zo’n gebeurtenis een week lang een zwarte outfit kunnen dragen. Op die manier zijn ze altijd voorbereid.

Niet altijd zo goed voorbereid

Wie de Netflix-serie ‘The Crown‘ heeft gekeken, weet dat het koningshuis niet altijd zo goed voorbereid was. Want toen in februari 1952 de Queen samen met Prins Philip op bezoek was in Kenia, en haar vader George VI stierf, had ze geen juiste outfit bij. Gelukkig werd er wel een oplossing gevonden. Van zodra het vliegtuig geland was, werd een zwarte jurk naar haar gebracht en kon ze zich omkleden in het vliegtuig om toch nog op ‘gepaste wijze’ in het openbaar te verschijnen.

Meer over Royals:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content