Deze populaire celeb is opnieuw single

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

In augustus kondigde ze in Vogue nog trots haar relatie met regisseur Darren Aronofsky aan, maar het heeft jammer genoeg niet mogen zijn. De 27-jarige Jennifer Lawrence is na één jaar weer zo vrij als een mockingjay.

Mother, no!

J.Law en Darren Aronofsky (48) hingen hun relatie nooit écht aan de grote klok maar toen ze samen op de rode loper van de première van hun film Mother! verschenen, leek het nog allemaal koek en ei...

Jennifer Lawrence en Darren Aronofsky op de première van Mother!, 13 september 2017.
Jennifer Lawrence en Darren Aronofsky op de première van Mother!, 13 september 2017.

Het is daar dat de twee elkaar leerden kennen. Darren Aronofsky vroeg Jennifer voor de hoofdrol van zijn film en de vonk sloeg tijdens de opnames meteen over. “We hadden een bepaalde chemie,” zei Lawrence in augustus nog aan Vogue. “Of eerder: ik voelde chemie. Ik weet niet wat zijn gevoelens voor mij waren.”

Ligt het aan de Kardashians?

Toch was er toen al een kleine strubbeling volgens J.Law, en dat is haar obsessie met reality televisie. Zo is ze énorme fan van Kim Kardashian, die ze onlangs in de Jimmy Kimmel Live! show nog op deze geniale manier interviewde. Volgens crewleden van Mother! had Lawrence zelfs een ‘Kardashian tent’ – een soort ‘happy place’ waar ze naartoe ging tussen de opnames door. “Darren was daar niet bij betrokken,” zei een lachende Jennifer toen. “Hij was op dit punt zelfs diep teleurgesteld in mij.”

Blijkbaar was die teleurstelling toch nét ietsje te groot? Of was de vonk gewoon weer snel voorbij... Katniss staat in elk geval weer klaar om haar pijlen op iemand anders te richten. De jacht is officieel geopend.

Ook deze celebs gingen uit elkaar

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content